На часі -

допомога

переселенцям

ь незалежності в Україні: без помпез-" ності та феєрверків. Зет.

влада і громада

інтерв'ю в номер

НАША ДОПОМОГА ДУЖЕ ПОТРІБНА БІЙЦЯМ АТО

Шановні старокостянтинівці, підприємці, усі, хто долучився до збору коштів для військовослужбовців, що

перебувають у зоні АТО.

Від себе особисто, депутатського корпусу, виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради хочу вкотре щиро подякувати за підтримку, розуміння ситуації та реальну допомогу нашим воїнам, які боронять рідну землю від ворога, захищають цілісність та незалежність України. Велика подяка за цю добру першочергово потрібну справу усім старокостянтинівцям, колективам підприємств та установ, приватним підприємцям:

Особливу подяку хочу висловити: ТОВ "Старокостян-тинівцукор" 40000грн., ПП "АВС-Агро" - 39600грн., СТОВ імені Шевченка - 56180грн., ДП "Старокостянтинівський молокозавод" - 20000грн., ТОВ "Блок Майстер Україна" -20000грн., АСТ Старокостянтинівського району - 20000грн., ТОВ "Ясен-Поділля" - 22400грн., ТОВ "Моноліт ЦМ" -11040грн., Філія ПАТ "ДПЗКУ "Старокостянтинівський" - 10000грн., ТОВ "НУСП "Верват Україна ЛТД" - 10000грн., КП "Тепловик" -9800грн.,бар-ресторан "Фонтан" - 9000грн., перевізники міста - 6100 грн., ПрАТ "Деражнянський молочний завод" - 5520 грн.,ПАТ "Деражнянське ХПП" - 5520грн., ДП "Старокостянтинівський завод ЗБШ" - 5000грн., ДП "Старокос-тянтинівське лісове господарство" - 7560грн.,ТОВ "Вікторія-Авто" - 3000грн., ТОВ "Санні Фуд" - 2760грн., ТОВ "Агромо-торсервіс" - 2000грн., КП ВКГ "Водоканал" - 2000грн., ПП Рослів - 2000грн., ПП Прокін В.С. - 2000грн., ТзОВ "Волинь-табак"- 1000грн., ПП Горда О.Г. - 1000грн., ПАТ "Старокостянтинівський завод КПУ" - 1000грн., Дячук А.А. - 1000грн., ПП Уліганець В.С. - 1000грн., Кафе "Югана" - 1000грн., ПП Сидор М.М. - 700грн., ПАТ"Укрінбанк" - 495грн., МКП "Міськсвітло" -500грн.,ФОПДемидасЄ.А. -500грн., ППСомовО.В. -300грн. Слів вдячності заслуговує кожен житель міста, хто у такий непростий час виділив зі свого бюджету кошти на підтримку армії. Ця спільна справа вкотре доводить, що ми - громада, що у Старокостянтинові живуть відповідальні, совісні, милосердні, працьовиті люди.

На сьогодні на благодійний рахунок надійшло 328436 грн. За ці кошти були закуплені бронежилети, спальники, шлеми, каремати та інші комплекти індивідуального захисту і ремонтні засоби для бійців АТО.

Та не забуваймо, на жаль, війна не закінчилась! Наші бійці дуже чекають допомоги й підтримки! Продовжуймо допомагати всім, чим можемо!

Микола МЕЛЬНИЧУК, міський голова

ЗИМА БУДЕ НЕПРОСТОЮ

у місті активно йде підготовка до нового опалювального сезону

У зв'язку з агресією Роси проти суверенної України, а відтак розривом багатьох економічних відносин з північним сусідом, загострилося питання щодо постачання газу в Україну. Яка ситуація з газопостачанням у нашому місті - про це та інше у нашій розмові з першим заступником міського голови В.В.БОГАЧУКОМ.

-Володимире Васильовичу, є інші держави бувшого "союзу",

як проходить підготовка підприємств житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період?

- Агресія Москви і її очільника Путіна в першу чергу спрямована на те, щоб підірвати економіку України. І цим самим показати, що не тільки в Росії прості люди живуть бідно і не мають права на свій вибір, а ще

які не мають економічного зростання. Всім відомо, що протягом багатьох років Росія продавала газ для України за найвищими цінами, в той час коли вся Європа закуповувала російський газ по світовим ринковим цінам. Враховуючи сьогоднішню ситуацію і взаємовідносини з Путіним, українським урядом, Антикризо-вим енергетичним штабом під

головуванням Віце-прем'єр-міністра України - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В.Гройсмана, прийнято рішення щодо підготовки житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років.

Закінчення на 2 ст.

МИСТЕЦЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ АУКЦІОН

організовує мол

Організаторами та ідейними втілювачами патріотичної акції стали учениця Старокостянтинівської гімназії Руслана Пірог та випускник гімназії, студент Чернігівського національного університету Андрій Міщук. Молоді люди мають за мету 23 серпня провести благодійний аукціон картин та фоторобіт молодих художників міста, а зібрані кошти передати на потреби військових на Сході.

Детальніше про те, як йде підготовка до заходу, який молоді люди присвячують Дню незалежності України, у нашій розмові з Русланою Пірог на 4 ст. газети.

На фото - картини та

фотосвітлини художників, які

надали свої роботи для

благодійної акції.

КОЛОНКА НОВИН

УКРАЇНА

Порошенко та Обама зустрінуться на початку --------""АТО

всіляке сприяння. Про це під час телефонної розмови з Петром Порошенком заявив президент МКЧХ Петер Мау-рер, повідомляє прес-служба глави держави. Зокрема, сторони досягли домовленості про те, що Червоний Хрест бере на себе вирішення всіх організаційних

Президент України ІПорошенісо телефоне гілкувався із президентої РША Бараком Обамою.

Петро Порошенко та Барак    ЛОгістичних питань щодо

Обама обговорили питання    міжнародної місії. Крім того

резпеки в зоні АТО. Прези-    Маурер повідомив співроз-

денти США та України домо-    мовнику про намір направити

вились про двосторонню    в Україну керівника регіо-

зустріч на саміті НАТО, що    нального відділення Черво-

Пройдевмісті Ньюпорт. щоу    ного хреста. Своєю чергою,

Великобританії, 4-5 вересня    Порошенко запросив лрези

цього року.

на себе організацію гуманітарної міси для аїни

дента МКЧХ відвідати Україну у найближчій перспективі. Швейцарські фахівц допоможуть У країн: шукати мільярда. Януковичо

Для ефективного пошуку і повернення грошей Украін

Міжнародний Коміті воного Хреста готовиі _„і

вати міжнародній гумані'гі потрібно оновити закони тарній міси, ініційованою; гроші Януковича і компанії за президентом Украіни| кордоном шукатимуть іно-

гні фахівці. Відповідну „, пу про співпрацю підписали Генпрокуратура України і Міжнародний центр з повернення активів. Цей інститут зі штаб-квартирою у Швейцарії надаватиме правову і слідчу допомогу Укра"""" безоплатно. На його раху - повернення відмитих гр, швй по всьому світі. Переі; равлені за кордон незаконі фінанси колишньої влади,^ це, ймовірно, десятки міг ярдів доларів. Для їх сфе тивного пошуку і поверненн Україні потрібно оновиі закони. Представники міжн родного центру, хоч і налі товані оптимістично, прооя реально оцінювати ситуац "Проблема, перед якою можемо постати - це те, ідо кошти залишили країну, І: ними не було чіткого слщу, і міг би вказаіи, що це >■(.„ пана Януковича і еони бук виведені. Знаходити їх оу •, - заявляють фахіЕ

ХМЕЛЬНИЧЧИНА

Полковника Нацгвардії

з Хмельницького

відзначив Президент

України

За звільнення Слов'янська Микола Уршалович буп нагороджений орденом "З.і мужність" III ступеня. З початку червня по серпень 2014 року полковник Микола Уршалович був відряджений і брав участь у бойових діях в зоні АТО. Під час звільнення міста Слов'янська за проявлені мужність та героїзм Президентом України він відзначений державною нагородою - орденом "За мужність" III ступеня.

Микола Уршалович народився у місті Хмельницькому. Сьогодні він перебуває на посаді заступника начальника оперативного управління і відповідає за службово-бойову готовність в штабі Національної Гвардії України.

КОЛОНКА НОВИН

Хмельниччина посіла

1 місце серед регіонів

України за темпами

.ьогоріч заходи з нагоди ч будірриьника відбулись

іудин».. ранів '

ьну діяльність пинад *:0О іприсмств, на яких працк>г изькоб.йтисячос-^ і1--Оку Хмельниччина і сні рекорди Я-і

Освітня галузь Хмельниччини з новим очільником

8 серпня заступник голови - керівник апарату ОДА Леся Стебло представила трудовому колективу нового директора Департамен ту освіти науки Хмельницької ОДА. ііідтепер освітніми процесами в області керуватиме Олег Іванович Фасоля. Леся Василівна привітала нового ічільника, побажала успіхів у ікіботі та висловила сподівання на вирішення тих ;роблем, які наявні сьогодні :і галузі та подальше зрос-ання рівня освіти в області. Я переконана, в тому, що . )лег Іванович - досвідчений Іихівець та виправдає нашу л'віру", - запевнила посадо-і'ць До призначення Олег Імсоля працював на посаді пректора Полонської .іагальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів N5 2.

інтерв'ю в номер

ЗИМА БУДЕ НЕПРОСТОЮ

у місті активно йде підготовка до нового опалювального сезону

Закінчення. Поч. на 1 ст. Міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В.Гройсма-ном дано доручення розробити оперативний план заходів щодо зменшення споживання природного газу теплопостачальними підприємствами на 30% на період до кінця 2014 року та на опалювальний період 2014-2015 років в населених пунктах по регіонах. Відповідно обласна державна адміністрація довела до виконання розподіл обсягів природного газу для теплопостачальних організацій на період з 1 серпня 2014 року до кінця опалювального сезону 2014-2015 років.

Дотримуючись доведеного ліміту газу, тимчасово на цей період подача гарячої води по місту буде проводитися за графіком, який буде доведений до споживачів. Можу запевнити, що опалення в осінньо-зимовий період 2014-2015 років буде проводитися у відповідності до норм визначених законодавством подачі теплоносія для забезпечення нормативної температури повітря у квартирах споживачів. В місті розроблений оперативний план технічних та організаційних заходів на 2014 рік щодо зменшення споживання природного газу теплопо-

стачальними підприємствами на 30%, який в першу чергу спрямований на заміщення природного газу на альтернативні енергоносії.

- Володимире Васильовичу, а яка ситуація з тарифами на воду та теплопостачання стосовно вищезазначеної інформаци?

На селекторній нараді, яка відбулася 29 травня 2014 року, заступник Міністра регіонального розвитку, Андрій Білоусов, повідомив, що з 1 липня 2014 року для всіх підприємств теплоенергетики діятиме економічно обгрунтований тариф, починаючи з другого півріччя відшкодування різниці в тарифах з Державного бюджету не буде. Тому необхідно вжити заходів щодо виконання органами місцевого самоврядування вимог постанови Кабінету Міністрів України від 25.03.2014 року №81 " Про вдосконалення державної політики регулювання цін на природний газ і тарифів на теплову енергію та забезпечення посилення соціального захисту населення під час оплати житлово-комунальних послуг". У деяких населених пунктах України тарифи на житлово-комунальні послуги не переглядались протягом багатьох років, хоча для цього були всі об'єктивні підста-

ви. Фактично тарифи виявилися засобом політичних маніпуляцій. У результаті тарифи на житлово-комунальні послуги не покривали собівартості послуг.

В умовах підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, крім звичного нарахування субсидії, уряд прийняв рішення про введення нового виду допомоги, який дозволяє компенсувати підвищення тарифів на газ, теплопостачання на гарячу воду для малозабезпечених родин, у яких є непрацюючі.

Прийом документів на оформлення даного виду допомоги вже розпочато з 1 липня 2014року.

Поряд з нововведеним видом державної допомоги - компенсацією додаткових витрат на оплату газо- , тепло- та гарячого водопостачання, продовжує діяти програма житлових субсидій.

За призначенням компенсації може звернутися будь-яка особа, яка зареєстрована у помешканні (а не лише власник житла) в управління соціального захисту виконавчого комітету міської ради.

Підготував Василь ДАЦЮК

ТРЕТЯ ХВИЛЯ МОБІЛІЗАЦІЇ

Про оголошення конкурсу

Виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою виконавчого комітету міськоїради.

Участь у конкурсі на заміщення вакантної посади можуть взяти громадяни України, які мають повну вищу освіту за спеціальністю екологія, охорона навколишнього середовища, знання комп'ютерної техніки, вільно володіють українською мо-

вою.

До участі у конкурсі необхідно подати такі документи:

-    заяву про участь у конкурсі;

-  особову картку (форма П2-ДС);

-   документ про освіту (копію);

- копію трудової книжки;

-  копію паспорта громадянина України;

-  декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру відповідно до Закону України №3206-УІ від 06 квітня 2011 року;

- дві фотокартки розміром Зх4см-

інформує податкова

УВАГА! БОКОВИЙ ЗБІР!

Старокостянтинівське відділення Красилівської ОДПІ з метою забезпечення ведення обліку "Військового збору " за кодом бюджетної класифікації доходів 11011000 повідомляє реквізити рахунків для зарахування коштів:

Рахунок отримувача - 31116063700007

Назва отримувача коштів - Старокостянт.УК/м. Старокостянтинів

Код отримувача (код за ЄДРПОУ) - 37822967

Банк отримувача - ГУДКСУ у Хмельницькій обл.

Код банку отримувача (МФО) - 815013.

Рахунок отримувача -31113063700419

Назва отримувача коштів - Старокостянт.УК/Старокостян-тинівський р-н

Код отримувача (код за ЄДРПОУ) - 37822967

Банк отримувача - ГУДКСУ у Хмельницькій обл.

Код банку отримувача (МФО) - 815013.

НОВИНИ                     Вони виснажені, але незлом-

ЗС УКРАЇНИ             лені. Справжні Герої - вони

"хгміпи             втримували державний кор-

Коженз лон, відтяти на себе чималі

військовослужбовців 72 сили терористів, стримували

б                        Г^'Гі'Г Ж£

печили таким чином умови для наступальної операції Збройних Сил України на інших напрямках. Як один з результатів операції - взяття стратегічних висот, які доз-воляють нам сьогодні контро-лювати даний сектор.

" Особливо хотів би відзна-ЧИІИ командира одного з ба-тальйоніь бригади майора Михайла Драпатого та на-чальника штаба бригади підполковника Івана Гараза, які

р

р           р

виконав свій обов язок,

буде представлений до

державної нагороди або

відзнаки Міністерства

оборони України

На цьому, під час зустрічі

з воїнами 72 окремої меха-

нізованої бригади, наголо-

сив Міністр оборони України

генерал-полковник Валерій

Гелетей. Він зустрівся з бій-

цями одразу просто з маршу,

- ідентифікаційний код;

- медичну довідку про стан здоров'я претендентів на посади, пов'язані з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування (Форма 133/0);

-  витяг з реєстру щодо отримання відомостей на притягнення особи до кримінальної відповідальності.

Документи приймаються протягом ЗО днів з дня оголошення конкурсу за адресою: вул. Острозького, 41 (відділ з кадрової служби).

Конкурс буде проводитись у формі письмового іспиту 16 вересня 2014 року.

Додаткова інформація надається за телефоном: (03854)3-25-23

зверніть увагу

22 серпня у Центрі

надання

адміністративних послуг виконавчого

комітету

Старокостянтинівської міської ради з 8.30 до 12. 00 прийматиме заступник міського голови з питань роботи виконавчих органів ради Сергій Григорович ЧЕРНОВСЬКИЙ

разом зі своїми бійцями попри все тримали оборону під ударами російської реактивної артилерії, - наголосив Міністр оборони України генерал-полковник Валерій Гелетей. Миколаїв зустрів своїх героїв-десантників

До КПП військової частини прийшло більше тисячі мешканців міста щоб привітати своїх земляків - десантників 79 Миколаївської окремої аеромобільної бригади Ви-сокомобільних десантних військ ЗС України, які повернулись із зони проведення АТО.

У руках люди тримали квіти, плакати, українські прапори та іншу національну символіку. Періодично у натовпі

В чому полягає необхідність проведення третьої черги часткової мобілізації?

З метою підтримання обороноздатності держави та завершення проведення антитеро-Іристичної операції ви-I никла необхідність про-!ведення третьої черги часткової мобілізації. Це обумовлено низкою | чинників, а саме: і -необхідність посилен-і ня створених угруповань ! військ (сил); ; -підвищення готовнос-!ті держави, особливо її і національної економіки, [до відбиття збройної і агресії з боку Російської федерації.

За результатами про-; ведення третьої черги часткової мобілізації буде:

- нарощено бойовий і ічисельний склад угруповань військ (сил), І особливо в зоні проведення антитерорис-: тичної операції; ■ - створено систему і поповнення некомплекту ! і втрат в особовому і складі;

! - посилено державний ікордон та нарощено (сили і засоби терито-Іріальної оборони; | - посилено прикриття і об'єктів транспортної і інфраструктури та її ; відновлення.

і Кого мобілізують: і Рядовий, сержантсь-і кий склад запасу - до 60 [років:

особи, які проходили строкову військову службу за контрактом. , Особи, які не прохо-ідили військову службу, |але мають військово-іоблікову спеціальність

: ПІСЛЯ ВІДПОВІДНОЇ ПІДГО-!ТОВКИ.

! Офіцери запасу - до 60 років:

\ Особи, які проходили і військову службу на [Офіцерських посадах, або закінчили військові 1 кафедри.

Гаранти мобілізованим:

Грошове забезпечення на рівні військовослужбовців за контрактом.

Збереження робочого місця, заробітної плати |на будь-якому підпри-іємстві

Збереження права на і підприємницьку діяль-: ність, звільнення від сплати єдиного соціального внеску.

скандували: "Героям Слава", а також співали гімн України.

Відповідаючи на питання численних представників ЗМІ. десантники 79 Миколаївської окремої аеромобільної бригади ВДВ ЗС України неодноразово підкреслювали, що у найскладніших ситуаціях, в яких їм довелось опинитись, завжди пам'ятали про вірність своєму військовому обов'язку. Кожен з них залишився вірним присязі та високому званню миколаївського десантника.

Президент підписав

Закон про підвищення

граничного віку

військовозобов'язаних у запасі

ДО ТЕБЕ ЗВЕРТАЄТЬСЯ УКРАЇНА!

На нашій території вже понад три місяці йдуть тяжкі бої. Гинуть люди, руйнуються будинки і мости. Тисячі українців зі зброєю в руках вже стали на захист нашої єдності та суверенітету, на захист майбутнього наших дітей. Сьогодні ми перемагаємо тероризм, але він не має відродитися знову - ТИ потрібен своїй країні! Захистимо Україну разом!

Соціальні та правові гаранти та пільги для військовослужбовців.

Виплата одноразової грошової допомоги при демобілізації.

Збереження та виплата пенсії на весь період служби під час мобілізації.

Звільнення від процентів за кредитом та штрафних санкцій.

Гарантоване державне страхування.

Додаткові пільги для учасників АТО

Надання статусу та пільг учасників бойових дій.

Збільшення в 2 рази грошового забезпечення.

Присвоєння військових знань у достроковому порядку.

Можливість вступу до

Не будуть мобілізовані:

Військовозобов'язані, заброньовані органами державної влади на період мобілізації;

Визнані тимчасово непрацездатними для служби за станом здо-ровя на строк до 6 місяців;

Чоловіки, на утриманні яких знаходяться З І більше дітей до 18 років

Жінки-військовозо-бов'язані, на утриманні яких перебувають діти до 16 років.

Зайняті постійним доглядом за будь-якою особою, якщо більше ніхто не може забезпечувати догляд.

Народні депутати Верховної ради України.

Відповідальність

Згідно зі ст. 336 Кримінального кодексу України за ухилення від військової служби передбачено позбавлення

ТЕЛЕФОНИ ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ

(044) 206-48-08 - для мобілізоних, учасників АТО, їх сімей та волонтерів.

(044) 456-41-28 - щодо боротьби з корупцією У ЗН України.

(044) 253-04-71 - громадська приймальня Міністерства оборони України (044) 454-43-37 - Міністерство оборони України. 044 454-44-51 - Генеральний штаб ЗС України^ (044) 456-41-28 - черговий Головного управління ,£*КЯВО] слУжби правопорядку. (044) 454-73-03 - оперативна група Головного управління Військової служби правопорядку.

(044) 520-07-64 - щодо надання медично-консультативної та психологічної допомоги.

За інформацією Старокостянтинівсько-Красилівського об'єднаного районного військового комісарітУ

шого та старшого офш^і-"4 ь кого складу, до 65 рокіп - Д'^ вищого офіцерської о ск/кіДУ На рахунки

Міністерства оборон" України в рамках акц" "Підтримай Українську армію" надійшло '42'°'

мільйона гривень Станом на 12 серпня в ра" ках акції ..Підтримай УкІ??' їнську армію» на рахунки м^ ністерства оборони Укра|Н в якості допомоги Збройним Силам України від юридичних і фізичних осіб надійшло 142,011 мільйона гривень. ^ цієї суми 132.328 мільйона гривень ■ грошові перекази на матеріально-технічне, решта - на медичне ЗС України.

Президент України Петро Порошенко підписав Закон про підвищення граничного віку перебування військовозобов'язаних у запасі, які мають досвід проходження військової служби та можуть бути використані для доукомплектування Збройних Сил України та інших військових Формувань.

У відповідності до Закону № 1604-УІІ "Про внесення змін до статті 28 Закону України Про військовий обов'язок і військову службу", граничний вік перебування військовозобов'язаних у запасі підвищений для другого розряду з 50 до 60 років для рядових, сержантів, старшин, з 55 до 60 років - для молод-

[Оі

актуальне інтерв'ю

НА ЧАСІ - ПИТАННЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

Разом із традиційними, нещодавно в нашому суспільстві з'явилися проблеми, яких в історії України не було. Це соціальний захист вимушених переселенців з анексованого Росією Криму та з Донецької й Луганської областей, де через дії сепаратистів створилися такі умови, що населення вимушене залишати свої оселі й шукати порятунку в інших регіонах. Яким чином організована робота в нашому місті щодо надання допомоги вимушеним переселенцям, - з таким питанням ми звернулися до начальника управління соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Н.І.ШАБЕЛЬНИК.

-  Наталіє Іванівно, тож які заходи вживаються міською владою у вирішенні питань переселенців?

-  На виконання розпорядження КМУ від 11.06.2014 №588-р "Питання соціального захисту населення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованоТ території та районів проведення антитерористичної операції" було прийнято розпорядження міського голови від 14.07.2014 року №178/ 2014-р "Про питання соціального забезпечення громадянУкраїни, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції". Даним розпорядженням затверджено план заходів, пов'язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції та направлено до структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, територіальних підрозділів органів виконавчої влади для виконання. Потрібно зазначити, що це питання перебуває на особливому контролі міського голови М.Мельничука.

-  Яким чином здійснюється координація діяльності відповідних структур?

-  В першу чергу це щоденне інформування керівництва міста, забезпечення обміну інформацією про ситуацію. З метою посилення координації діяльності 6 серпня відбулося робоче засідання з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. Участь у засіданні, яке пройшло під головуванням першого заступника міського голови В.Богачука, взяли керівники галузевих структур відповідальних за організацію роботи з переселенцями. Були заслухані звіти про роботу ключових структур, зокрема, Старокостянтинівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області, управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради, управління Пенсійного фонду України в Старокостянти-

нівському району, Старокостянтинівського міськрайонного центру зайнятості, КЗ "Старокостян-тинівський Центр первинної меди-ко-санітарної допомоги", Старокостянтинівського РВ УМВС.

- Тобто координацію дільності покладено на виконавчий комітет міської ради?

- Згідно розпорядження КМУ від 11.06.2014 №588-р "Питання соціального захисту населення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції" дані завдання покладено на регіональні підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Тобтоумісті та районі координація діяльності здійснюється Старокостянтинівсь-ким районним сектором Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Саме при районному секторі утворено штаб з вирішення питань соціального забезпечення громадян України, які переміщаються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції та забезпечено діяльність цілодобової "гарячої лінії" - за номером "101". Керівником штабу є начальник Старокостянтинівського РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Чиж Сергій Володимирович

-  Наталіє Іванівно, а які конкретно повноваження покладаються безпосередньо на управління соціального захисту населення?

-  Нашим управлінням забезпечується ведення єдиної інформаційної бази даних громадян, розв'язання проблем, пов'язаних з їх соціальним захистом і, зокрема, відновлення всіх соціальних виплат, надання допомоги у працевлаштуванні, вирішення питань переоформлення усіх видів державних допомог, створення належних умов для їх тимчасового проживання, інформаційно-роз'яснювальна робота.

Варто зазначити, що питаннями вимушених переселенців або внутрішньо переміщених осіб займаються різні органи виконавчої влади й місцевого самоврядування. Важливо донести інформацію про служби, по допомогу до яких можуть звертатися і звертаються переселенці зі своїми проблемами. А їх чимало: потрібне житло, є питання влаштування в дитячі садки та

школи, працевлаштування, отримання пенсій та соціальних допомог, лікування тощо. Кожному, хто звернувся, надається допомога, до того ж у найкоротший термін. З деяких питань, наприклад,виплати соціальних допомог та пенсій, доводиться звертатися до загальнодержавної електронної бази,і на нове місце виплати направляється електронна справа. Це потребує деякого часу, але дає стовідсотковий результат.

-  Скільки на сьогодні сімей приїхали до нашого міста та які проблеми потребують вирішення?

- До списків, які наявні в управлінні включено 24 сім'ї, більшість із яких проживають у родичів, знайомих друзів.

За період з 5 травня вирішено питання щодо оформлення соціальних допомог для 3-х сімей, пере-направлено до районного управління пенсійного фонду 9 осіб, до міськрайонного центру зайнятості 7 осіб, до фонду нещасних випадків на виробництві 1 особу.

Заданими міськрайонного центру зайнятості на обліку перебуває 11 осіб, із них працевлаштовано З особи. До управління освіти надійшло 7 звернень щодо оформлення дітей у навчальні заклади та дошкільні навчальні заклади, усі звернення позитивно вирішені. КЗ "Старокостянтинівський Центр первинної медико-санітарної допомоги" обстежено 72 особи, які проживають у місті та районі.

Хочу зазначити, що статистичні дані щоденно змінюються.

Окрім того управлінням соціального захисту населення забезпечено інформування центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) про сім'ї, які переселяються до міста для здійснення вивчення умов проживання, визначення потреб та надання допомоги. При даних центрах створено"банки одягу", приймається допомога для зазначеної категорії осіб.

Користуючись нагодою, черговий раз звертаємося до жителів міста з проханням, у разі можливості надати допомогу нашим співвітчизникам (поселення, працевлаштування, одяг, засоби повсякденного користування тощо).

Телефони для довідок: 3-14-52, 3-38-49, 3-13-84, 4-59-57.

Розмову провів Василь ДАЦЮК

До дня єдиного інформування

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ АРМІЇ - пріоритет сьогодення

Україна має чим фінансувати армію, відновлювати Донбас, платити пенсії та соціалку. Такі

езультати шахової партії, що

озіграв Уряд Арсенія Яценюка з Парламентом. У програші лишились ілігархи, які будуть сплачувати значно більші податки.

Урядові законопроекти зчинили галас на всю країну, коли депутати розвалили коаліцію прямо перед голосуванням, що фактично дало старт передвиборчій кампанії у Верховну Раду. Розпочавши забіг за депутатськими мандатами, парламентарі втратили мотивацію підтримувати непопулярні урядові ініціативи і провалили голосування.

Депутати, мабуть, вже уявляли свої обличчя на біг-бордах та листівках, але Прем'єр-міністр привів їх до тями, оголосивши про відставку Уряду. Арсеній Яценюк вимагав проведення позачергового засідання ВР з метою повторного голосування за урядові законопроекти. Президент Петро Порошенко підтримав ультимативну позицію Прем'єр-міністра. Коли настав час повторно голосувати, вся країна вже знала: якщо депутати не приймуть урядових законів, то в країні не буде чим платити соціальні виплати, забезпечувати всім необхідним українську армію і відбудовувати Донбас. Вибору у

депутатів не залишилось, тож в результаті тиску, вони підтримали урядові зміни до Бюджетного і Податкового кодексів конституційною більшістю, тобто, віддавши за них понад 300 голосів.

Таким чином, Уряд домігся виділення 9 млрд. грн. на фінансування армії, закупівлю нових видів озброєння, виплату грошового забезпечення військових. Люди, які залишилися без домівок через дії терористів та сепаратистів на Донбасі, отримають підтримку. На відновлення Донбасу Уряд скерує 2,9 мільярди гривень.

Додаткові кошти Кабінет Міністрів України отримає, не зменшуючи соціальних стандартів: зарплати бюджетникам, пенсії та соціальні виплати будуть і далі сплачуватися в повному обсязі. Головним джерелом стануть кишені українських олігархів - вони заплатять дві третини цих коштів. Уряду вдруге вдалося підвищити податки на надприбуткові бізнеси, які знаходяться в руках багатіїв. Ренту за користування корисними копалинами підвищили з 5% до 8%. Рента щодо природного газу збільшена в 3 рази. А рента на нафту збільшена з 39% до 45%.

Також прийнято рішення щодо заробітних плат народних депутатів України, членів Уряду і високопоса-

довців. їм залишили голий оклад, знявши 10 тисяч гривень з зарплати кожного високопосадовця та нар-депа.

Водночас, в урядових змінах до Державного бюджету окремо обговорена підтримка аграріїв. Зокрема передбачено 430 мільйонів гривень на компенсацію процентної ставки з: кредитами, залученими українськими аграріями, енергетичним сектором і машинобудуванням.

Для рядових українців введено тимчасовий податок - військовий збір в розмірі 1,5% додатково до податку на доходи фізичних осіб. Цей податок вводиться лише до кінця поточного року, 15 гривень з тисячі -невисока платня для звичайного громадянина, проте вона допоможе підтримати Збройні Сили України цілком можливо, врятує життя когось з українських солдатів.

"Мародерством в армії на сьогоднішній війні займатися ніхто не буде. А той, хіо буде займатися, буде сидіти в тюрмі", - заявив Прем'єр-міністр, щойно урядові законопроекти стали законами. Він також звернувся до суспільства та засобів масової інформації взяти під суворий громадський контроль кожне таке виділення "військових" коші ів.

З матеріалами Секретаріату _______Кабінету Міністрів України

державне свято

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В УКРАЇНІ:

__Г _____БЕЗ ПОМПЕЗНОСТІ І ФЕЄРВЕРКІВ

Яким буде цьогоріч День незалежності України, - про це

;і4.»_іій)й_4                           Міністр культури Євген Нищук

ТмЩшпш розповів на брифінгу у Будинку Уряду.

Відзначення 23-і річниці Незалежності України єособливою датою тому що це знаковий для України рік. Він дуже трагічний - але водночас героїчний. Він переломний в історіїУкраїни. Особливим він єтому, що всі є свідками того, що ми пережили; який погляд має зараз на Україну світ і Європа; що ті події, які зараз відбуваються на Сході, не дають нам можливості сповна бути, так би мовити, в радості, але разом з тим ми не можемо вводити суспільство у стан депресії, у стан суцільного трауру, бо цього не хочуть ті хлопці, які пішли взимку, і ті яких ми втрачаємо щодня зараз", - наголосив Міністр культури Євген Нищук .

За його словами, Мінкультури запровадило конкурс на флеш-моби під час святкування Незалежності України, оскільки, на його думку "помпезне і дороговартісне відзначення цієї дати на сьогодні не доречне".

Євген Нищук анонсував низку заходів з програми відзначення 23-ї річниці Незалежності України. Так, Міністр висловив сподівання, що 23 серпня, у день урочистого підняття Державного Прапора України, громадськість влаштує флеш-моби, і "ми станемо свідками цікавої презентації поваги до наших символів". Крім того, 23 серпня о 17 год. у Палаці "Україна" відбудеться благодійний захід "Митці України -борцям за цілісність України". 24 серпня розпочнеться покладанням квітів до пам'ятників Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському, до Хреста на честь Небесної Сотні. За словами Євгена Нищука, також планується проведення у Києві військового параду, після чого відбудеться молебень за Україну у Софії Київській. Тут же можна буде ознайомитися з виставкою архівних документів "Історія українського державотворення". Пізніше на Софіївській площі відбудеться мистецька академія "З нами Бог".

Цьогоріч Президент України Петро Порошенко вручить рідним загиблих під час Революції гідності у Києві перші Ордени Героїв Небесної Сотні. Крім того, планується вручення Шевченківських премій у музеї Кобзаря. У Мистецькому арсеналі відбудеться виставка сучасних митців. 'Там буде неформальне прийняття культурних діячів, іноземних делегацій, політикуму", -додав Міністр. Ввечері планується концертна програма. "Це героїчний концерт для усвідомлення того, що у найважчі хвилини пісня може надихати і надавати сили", -відзначив Євген Нищук. Нагадаємо, Кабінет Міністрів України 1 серпня 2014 р. утворив Організаційний комітет і затвердив план заходів з підготовки та відзначення 23-ї річниці Незалежності України.

6 серпня 2014 р. Уряд на своєму засіданні схвалив проект Указу Президента України "Про Орден Небесної Сотні".

незабаром

Заходи, що плануються у Сгарокостянтинов/ з нагоди відзначення в місті 23-ї річниці незалежності України

Проведення виховних хвилинок у дошкільних навчальних закладах міста на тему "Свою Україну любіть" - 11-24.08.2014р - дошкільні навчальні заклади міста.

Виставка вишиванок працівників територіального центру соціального обслуговування - 18-24.08.2014р- територіальний центр соціального обслуговування.

Виставка художніх робіт "Моя країна Україна". - \8-24.08.2014р -управління соціального захисту населення.

Проведення поетичної години "Хай квітне моя Україна" -21.08.2014р. о 12.00 - міська бібліотека для дітей.

Творча зустріч з О.Радушинською "У моєму серці Україна". -19.08.2014р о 16.00. - Територіальний центр соціального обслуговування.

Відкриття фотовиставок: "Як це було на Майдані"; "Герої не вмирають (Небесна Сотня Майдану)". - 22.08 2014р. о 14.00 -історико-культурний центр-музей «Старий Костянтинів".

Показ хроніко-документального фільму "Зима, яка нас змінила" (присвяченого подіям в Україні в листопаді 2013 - лютому 2014 року) -22-23.08.20і4р о 15.00 - історико-культурнийцентр-музей "Старий Костянтинів.

Церемонія урочистого підняття Державного Прапора України -23.08.2014р. о 9.00 - міська рада.

Проведення легкоатлетичного пробігу вулицями міста Старокостянтинова з елементами патріотичної символіки. -23.08.2014р. о 10.00 - ст. "Центральний".

Організація у шкільних бібліотеках виставок фото- та архівних документів, присвячених історії українського державотворення та питанням сучасного розвитку держави - до 24.08.2014р. - ЗНЗ міста.

Покладання квітів до меморіальних дошок Герою Небесної Сотні Бондарчуку Сергію Михайловичу, встановлених на фасадах приміщення Старокостянтинівської гімназії та житлового будинку по вул. Ім.С.Бондарчука, буд.№15. - 24.08.2014р. о 10.00 - Старокостян-тинівська гімназія, вул.Ім.С.Бондарчука, буд.№15.

Змагання з футболу, волейболу, шахів - 24.08,2014р. о 11.00 -стадіон "Центральний", історико-культурний центр-музей "Старий Костянтинів".

Урочисте відкриття пам'ятника Небесній Сотні (місце встановлення буде визначено рішенням виконавчого комітету).

Заочні фестивалі-подорожі "Мандруємо Україною і пізнаємо розмаїтість спадщини"- вересень 2014р - ЗНЗ міста.

Туристично-краєзнавчі екскурсії "Моя мала Батьківщина"- вересень - листопад 2014р - ЗНЗ міста .

Всеукраїнська експедиція учнівської та студентської молоді "Моя Батьківщина - Україна" - жовтень 2014р. - ЗНЗ міста.

У план заходів можливе внесення змін, про це-у наступному номері тижневика.

Шановні жителі міста!

У зв'язку із складною суспільно-політичною ситуацією, проведенням активної фази АТО у східних областях України виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради просить вас обмежити проведення розважальних заходів у Старокостянтинові та використання піротехнічних засобів у цей складний для України час. Ми розуміємо, що кожна людина та родина має особисті свята й торжества, проте сьогодні в Україні гинуть люди, то ж не будьмо байдужими до чужих хвилювань, чужої біди та горя.

Віримо, що невдовзі на Україну прийде спокій, і тисячі салютів у небі нашої держави та міста сповістять про жаданий мир.__________________________________________.

МИСТЕЦЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ АУКЦІОН

ОРГАНІЗОВУЄ НЕБАЙДУЖА МОЛОДЬ СТАРОКОСТЯНТИНДОА

Закінченні!. Поч. на 1 стор.

Як йде підготовка до заходу, який молоді люди присвячують Дню незалежності України, у нашій розмові з Русланою Пірог.

- Руслано, як виникла ідея мистецького благодійного аукціону, адже заходи такого формату проводяться у Старокостянтинові чи не уперше?

-  Усе просто. Мій тато (Руслан Миколайович Пірог)-військовослужбовець військової частини А 0598. Більше місяця він був у зоні АТО, в Луганській та Донецькій областях, перевозив техніку. Наші розмови по телефону були короткими, але по прибутті у відпустку тато розповів про те, що часто, й особливо на передовій, воїнам не вистачає найнеобхіднішого. Тому у мене виникла ідея допомогти військовим. Про неї я розповіла друзям та у соціальних мережах.

її суть запросити художників та інших митців, які віддадуть свої роботи, аби зібрати військовим кошти?

- Саме так, адже ситуація, яка склалася у нашій країні, стосується кожного. І молодь не може залишатися байдужою! До речі, ми доволі швидко мали схвальні відгуки від молодих творчих людей. Більше того, дехто взявся з натхненням писати нові роботи...

- Але ж ця справа викликає чимало організаційних питань. ..

- Так, тому зі своєю ідеєю ми пішли до міської влади, зустрілися з керуючим спра-

вами виконавчого комітету міської ради Валентиною Миколаївною Янзюк, яка нам допомагає у проведенні виставки і самого аукціону. Думаємо, разом у нас все вийде.

- Коли має відбутися благодійний аукціон?

- Справа в тім, що аукціону передуватиме виставка робіт художників та фотомит-ців, що згодилися взяти у ньому участь. Тож 22 серпня у замку К.Острозького старо-костянтинівці та гості міста зможуть оглянути роботи, а вже 23 серпня пройде сам благодійний мистецький аукціон, де можна буде придбати те, що сподобалося (детальніше про час проведення - у наступному номері). До речі, супроводжувати захід буде відомий у місті та за його межами гурт "24" -фіналіст телевізійного проекту "Співай, якщо зможеш'.

-   Кого запрошуєте на мистецьке свято?

-  Усіх бажаючих. Хочемо бачити на аукціоні підприємців, депутатів, молодь, словом, мешканців рідного міста.

-  Чи є у творчих робіт, що виставлятимуться, якась спільна ідея чи тема?

-   Всі вони об'єднанні любов'ю до України, більшість з них мають патріотичну тематику.

Знаєте, я хотіла б більш детальніше розповісти Вам про наших художників, адже вони такі талановиті цікаві люди!

Ось, наприклад, Анастасія Муха.. Вона малює з дитинства, найбільше любить писати портрети.Перша робота,

створена її пензлем - портрет Вільєма Лі. Закінчила Старокостянтинівську художню школу, де навчилася писати фарбами, до цього за знаряддя праці мала лише олівці. Брала і продовжує брати участь у багатьох конкурсах. Художню творчість вважає сенсом свого життя. Для аукціону дівчина готує картину, яку назвала так "Не дай знищити Україну. Бережи її".

З відзнакою закінчила художню школу ще одна учасниця аукціону Аліна Сайко. Дівчина готує картину "Серце України" (формат А-3).

Свої роботи представлять також випускник Старокостянтинівської художньої школи Роман Кримлов, що взяв участь у багатьох творчих конкурсах (більшість його робіт присвячені творчості Тараса Шевченка), художниця Аня Галай, яка у загальноміському конкурсі на кращий малюнок "Козацькому роду нема переводу" зайняла почесне 3 місце, Марина Заржицька, випускниця ДХШ, яка виконує роботи устилі графіки, Юрій Вишківський, котрий закінчив Грицівське художнє училище і навчається у Луцькому технічному університеті.

З фотографів нашу ідею підтримали Олександр Дем-чук, котрий має у своєму доробку 3000 фотосвітлин Старокостянтинова, Вікторія Загребельна, роботи якої виставлялися у холі міської ради., вона стала лауреатом X міжнародного фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької журналістики "Прес-весна на

Дніпрових хвилях" та XIX міжнародного фестивалю "Золота осінь Славутича" Цікаво, що дівчина запросил; на фотосесію Крістін Кривоніс. Взагалі натхнен ням Вікторії є молодь, яка вірить у вільну і щаслив; Україну.

Та підготовка до аукціон' ще в процесі, то ж запрошує мо талановиту молоді приєднуватися до нашоп прагнення допомогти війсь ковослужбовцям.

-І останнє питання, як буде передаватися на Схід зібране?

-  Невдовзі на Схід знов поїдуть військовослужбовц вищевказаної частини, ними плануємо передат допомогу.

-  Нехай вам усе вдається здебільшого, що від виставка отримають естетичну насо лоду й самі старокостянти нівці. Більше того, уокреми) оселях жителів міста з'явля ться прекрасні творчі роботи

-Я з вами згідна.

Розмовувел ______________Ірина САПЧУ

звеоніть уваї

СТИХІЙНА ТОРГІВЛЯ -

РЕАЛЬНА НЕБЕЗПЕКА ДЛЯ ЖИТТЯ ТА ЗДОРОВ'Я

"■--■■ - - - -                                                                                                          проведення необхідних реформ

Питання припинення несанкціонованої торгівлі в м.Старокостянтинові знаходиться на постійному контролі виконавчих органів міської ради. Особливої гостроти проблема стихійної торгівлі у невстановлених місцях набуває з настанням літньої спеки. Для протидії несанкціонованій торгівлі продукцією тваринного та рослинного походження проводяться спільні рейди по її припиненню.

Стихійна торгівля не лише псує естетичний вигляд міста, але є ще й б                                        '

державі. Все це можливе за умов дотримання вимог законодавства всіма суб'єктами. Законодавствог^ України врегульоване питання відпо відальності за несанкціоновану тор гілюу невстанов-лених місцях, а саме ст. 10 Закону України "Про міліцію" т ст.152 (Порушення правил благоуст рою), ст. 160,164 Кодексу України пр( адміністративні правопорушенні (здійснення торгівлі з рук у невстанов лених місцях та порушення господар ської діяльності). Порушники будут

За інформацією управління ветеринарноїмедицини м. Старокостянтинів

Післямова.

У останньому номері "незалежної газети" "незалежний

небезпечною для здоров'я мешканців________                                                                                               _

та гостей міста. Місця стихійної торгівлі створюють суттєві    притягатись до передбаченої законом адміністративно

незручності для перехожих. Більше того, у випадку    відповідальності. Спроби стихійної торгівлі будуть лрипиня-

надзвичайної події захаращена пішохідна зона - реальна    тися із залученням представників правоохоронних органів

небезпека для життя і здоров'я громадян.                                 податковоїслужби, управління ветеринарної медицини та

Звертаємо увагу старокостянтинівців та гостей міста, що    інших органів виконавчої влади.Закликаємо жителів міста

купуючи продукти харчування у місцях стихійної торгівлі, ви    дбати про своє здоров'я та не купувати продукти з землі

не можете бути впевнені у їхній якості. Особливо це    невстановлених для торгівлі місцях,

стосується м'ясної, кисломолочної продукції, риби. Гарантії                                                    "- :---*-щодо якості пропонованих продуктів харчування власник дати не може, а це означає, що м'ясо, молоко, рибу ветлікар не бачив і на дослідження не брав. Те ж саме стосується

овочівіфруктів.Девонизбирапися.якийвмістхіміїутоварі,                                  . ... . . . _ ___.....____-„,,„»

- ніхто не скаже. До того ж, сам факт продажу їстівного товару    редактор" стала на захист людей, що продають з асфальту

з імпровізованого прилавку, зробленого з брудного ящика, а    створюють таким чином місця несанкціонованої торгівлі Що

тим більше- просто з асфальту -вже насторожує. Можливо,    ж, питання і дійсно стоїть гостро, але у всьому матеріалі

такий товар і коштує дешевше, проте додому нести    авторки прослідковується каміння, яке можна успішно

продукти, куплені просто посеред тротуару, зважиться    назбирати та вкотре кинути у бік міської влади,

далеко не кожен.                                                                            Редакція газети "Наше місто" теж вболіває за жителів

До міської ради надходять численні скарги та звернення    нашого міста і розуміє їхні болючі проблеми, з якими йсамі

мешканців міста про незручності, створені таким стихійним    стикаємося мало не щодня. Проте у цього питання є, як то

явищем, проте окремі торговці продовжують реалізовувати    кажуть, дві сторони медалі, адже від стихійної торгівлі, як ви

товари без дозвільних документів порушуючи санітарні    шановні читачі, бачите із матеріалу ветеринарної служби в

вимоги. Якщо раніше в таких місцях торгівлю здійснювали    першу страждають ті, хто купляє неперевірений товар,

переважно селяни, які продавали власноруч вирощену       Журналісти редакції "Нашого міста" не раз бували у

продукцію, то тепер - пере-важно з лотків, прилавків здійс-    згаданих "Першою" рейдах і знають думку людей. Але ми не

нюють торгівлю особи, які повинні бути зареєстровані як    надаватимемо однобокої інформації. В наступному номері

суб'єкти підприємницької діяльності. У складний період, який    про те, як вирішується це питання, нам розкажуть фахівці

період, переживає країна, найголовнішим с встановлення миру та

управління економіки та правоохоронці.

вулиці нашого міста

КРАШЕВСЬКІ НА СТАРОКОСТЯНТИНІВ

Село Киселі розіашоване на живописних пагорбах річки Коритниці та її притоків. Навесні, під час великої повені, киселівські річки заповнюють водами великі плеса ставків, Любо подивитись, як шумить і бурлить у річках вода. Так людське життя - тече, як річкова вода: шумить, вирує, чи ледь чутно протікас, різниця тільки в кольорі води, її чистоті, прозорості.

Сьогодні село Киселі відоме мабуть тому, що тут колись жив відомий польський письменник, публіцист, художник, громадський діяч Юзеф Ігнатій Крашевський. Як колишній власник села, в своїх листах рідним, знайомим він часто описував його: "Киселі такі гарні, що того не описати: води, пагорби, хатки, гаї - просто чудові... ". Крашевський народився в Варшаві, дитинство провів в польському середовищі в Литві, навчався в Віленському університеті на літературному факультеті 1829 р. Близько 20 років жив і формувався як письменник і науковець на Волині, Житомирщині, потім виїхав до Варшави, Дрездена. Юзеф Ігнатій Крашевський був досить відомим по всій Західній Європі не тільки, як письменник, видавець, але як журналіст, мистецтвознавець, критик літератури, історик, краезнавець, етнограф, колекціонер. Живучи і працюючи на Волині

Крашевський користувався великою повагою у місцевої інтелігенції, був центральною постаттю в суспільному і культурному житті Житомирщини: він директор польського театру, голова дворянського клубу, керівник статистичної о комітету (що давало йому можливість вивчати пам'ятки історії і культури), куратор Житомирської гімназії, засновник міської бібліотеки. Його сучасники називали людиною величезної ерудиції, пам'яті, і _ дивовижної працездатності. Девізом жит - ні дня бел написання творчого художньої о рядка. Він залишив по собі величезну літературну спадщину: 233 романи, подорожні нариси, біля 20 тисяч поетичних збірок. Всього видано близько 600 томів творів Крашевського.

С.СУСУГУРОВА

директор районного музею

Початок. (Закінчення у наступному номері.)

^травління освіти виконавчого комітету « ^я, тасюкостянтинівської міської ради, міський «>» профспілковий комітет щиро вітають з              і

і Днем народження голову первинної профспілкової

оргаи"за"ггднзї«і Анну Олександрівну,ЛІЩук,

Нрхай Вас щастя, як дощ обливає, . НехІЙ Вас радість завжди зустрічає, Г Нехай Вас любить, хто милий душі,

«..«........____                             комітету ''~ї->>-

Стаоокостянтинівської міської ради, міський ' профспілковий комітет щиро вітають з Днем народження директора ЗОШ І-111 ступенів №3

Василя Івановича МИХАИЛЮКА!

Бажаєм радощів і сонця у зеніті,

Любові щирої і щастя повний дім, т Нехай завжди у серці розкошує літо >^ І^няхом квітує золоті^._______.__________

ІЗ ВДЯЧНІСТЮ

З 22.07.2014р. знаходився на лікуванні у військовому шпиталі в/ч А-1067. Був обстежений, прооперований і приємно вражений відношенням до хворих. Тому хочу висловити щир, слова вдячності медперсоналу хірургічного відділення і особисто начальнику медичної служби капітану в.м Троханчуку та хірургу В.О. Колеснику. І переконаний, що такий заклад потрібен нашому місту.

З повагою - Ю.О. Шерєнгівський, ветеран ЗСУ.

ОГОЛОШЕННЯ

16.08.2014р. на стадіоні "Центральний" відбудеться товариська зустріч між командами Фк "Случ" (чемпіоном та володарем кубку Хмельницької області) та ФК "Лебедин" (чемпіоном та призером чемпіонату Черкаської області).

Початок гри о 18.00. Запрошуємо підтримати нашу команду!

Патріотизм з Роси

Росіянин Олександр Бившев, житель Орловськоїобласті, член спілки письменників Роси ще з перших днів Майдану веде переписку з журналістами газети "Наше місто". Ось що він написав у черговому хвилюючому посланні:

Здравствуйте! Хочу вам успеть (пока меня не отрубили окон-чательно от Интернета) послать своє недавно написанное сти-хотворение. Желаю всем патриотам Украиньї успешно завершить антитеррористическую операцию против бандитов. От имени немногочисленньїх россиян, в ком еще остались совесть и здравьій смьюл, простите нас за горе, причиняемое вам зтими вооруженньїми головорезами при подавляющем одобрении зомбированной российскойбиомассьі. Мне безумно стьщно за свою страну, творящую весь зтот чудовищньїй беспредел. Стойкости вам и крепости духа!

уймешься.подлая. Для тебя беда-

благодать. Скорешиласьс бандитской кодлою. Брать в заложники,

убивать На соседей неечастья

кликая,

Снять тьі с глаз не

желаешь шор.

Украине - слава великая:

А России - навек позор!

Роковая линия пройдена. И предчувствия все

мрачней. Мне Россия больше не

Родина -

Столько крови уже на ней. На "хохлов" тьі идешь с

проклятьями. Не впервой тебе на

войне. "Никогда мьі не будем

братьями" -

Сльїшать горько такое мне. Но никакне

Олександр БИВШЕВ, Орловська оол, с.Кроми

РВ УМВС інформує

ДВОКОЛІСНИЙ ТРАНСПОРТНЕ ІГРАШКА!

Правоохоронці неабияк стурбовані зростанням кількості дорожньо-транспортних пригод за участю водіїв мотоциклівга мопедів. До того ж, за кермо "двоколісних" нерідко сідають підлітки, які ще не мають ані достатнього досвіду, ані навичок керування. Тож, працівники ДАІ по обслуговуванню м. Старокостянтинів та Старокостянтинівського району, насамперед звертаються до батьків. Пам'ятайте: "Скутер-^ іграшка! Перш ніж купувати своїм дітям таку небезпечну "забавку" - добре подумайте про наслідки!

До того ж, не всі, мабуть, знають, що керувати мотоциклом. мопедом чи скутером можна лише з 16-річного віку і тільки після отримання посвідчення водія відповідної категорії Для мотоциклістів це категорія А. Для водіїв мопедів та моторолер» чи інших "двоколісних" з об'ємом двигуна до 50 куб см або* електродвигуном до 4 кВТ - категорія А1. Аби отримати "права , необхідно пройти курси в автошколі, а після цього - склас ги іспит у реєстраційно-екзаменаційному підрозділі Окрім цього, мотоцикл, мопед чи скутер повинен обов'язково бути зареєстрованим та мати номерний знак. Щоб легалізувати "двоколісного", необхідно звернутися у ВРЄР ДАІ.

Слід зазначити, що за керування незареєсірованим транспортом передбачено адміністративну відповідальність-Водію доведеться сплатити штраф - від 170 до 255 гривень. Відсутність посвідчення водія відповідної категорії на право керування скутером об'ємом двигуна до 50 куб. також передбачає адміністративну відповідальність, а саме: штраф» розмірі від 510 до 595 гривень.Працівники ДАІ відзначають-саме водії "нелегальних" мопедів доволі часто нехтують Правилами дорожнього руху та потрапляють у ДТП Ото*, громадянам варто подбати про приведення користування мопедом чи скутером у відповідність до діючого законодавства Адже у разі керування транспортним засобом, не зареєстрованим в установленому порядку, він буде іатримуватись працівниками ДАІ і доставлятись на майданчик тимчасового утримання. В такому разі людині вже важко буде забрати його, оо треба буде доводити право власності на скугер о судовому порядку. А така процедура набагато клопітніша аніж спрошена реєстрація власного майна.                              ов мдйСТРУК'

інспектор ВДАІ по обслуговуванню м. Старокостонтині» та Старокостянтинівсьісогора^.

в

13оерпня минуло 10 років, як пішов у вічність наш дорогий батько, брат дідусь                 -^

Володимир Федорович Олійник. „           ^

Но паросте ніколи та стежина.                 і              і

Що провела Тебе в останню путь,               ■ • •

Похилилася зажурена калина

І, г,, д Ь2Г п°силає спокій царство небесне твоїй душі.                         І

3. с«°Рвого,о - дочка АнЯі онук„двнил<}

щШВЯИМ

*7

3.00,21.00, 1.20 Підсумк

_9.45, 19.00 Про головне ■10.30 Д/ф "Мисливці ► І мамонтів» її 1.10 Т/с«МонтеКрісто» ■12.05 т/с «Л»ять хвилин до І метро» ■1300 Новини ■13.15 Вікно в Америку І13.40Х/ф.Р8йський І куточок-2» ■15.45 Книга їй І16.25Худ.Т/с.Сержант

118.10 Єигопеиз І18.15 Час-Ч |Ш)Н(

|Ш)Нвні(всидоч» ■19.45 3 перших вусі Ї19.55 Д/Ф -Щастя в тарілці.

' "" " " «Схід- ІЗ ф

1 40

•Терорист 1 50 Д/ф "Кофі Аннан

Відкладена мрія» .55 Трійка, Кено, Секунда

ЗО ЖЕРА

. .з нннии канал

1.55 ТелеАкадемія

ВЖ, 7.00, 7.30, 8.00, 8.30. 9 00, 9 30, І9.30, 5.30. 16.45 ТСН 645 7.15.7.35,8.10.9.10,

9.35 .Сніданок з ' 10 «Особистий рахунок» .В 35 21.00 'Чистопе«5» ІЇ0.00, 10.25 М/ф «Алладін-її 1 00 "Міняю жінку-6» ■12.35,13.40,4.10-Сімейні І мелолрами-2» І14.45 Х/ф .Терпкий смак І кохання» ІШОХ/фЛеличнестоття

Ршсолана-3* Ю.ЗО «Секретнье материалм-

2014-

&1.20Х/ф.Свати-1» 2.45.23.45 Х/Ф-Свата.

Життя без гриму» 1.ООХ/ф«Еюжевльнийнасвободі>

ш

7.00, 8. 1

12.00,

шяшш

8.00,9.00, 1

17.45 Новини 7.10, 8.10 «Ранок з Інтером. 9.10 Х/ф -Почуй моє серце» 11.00 Д/с -Слідство вели..

Леонідом Каневським 11.55, 12.25, 4.10 Д/с «Склад

злочину» 13.10 Д/с -Легенди радянськог

розшуку»

14.20 «Судові справи» 15.20 «Сімейний суд» 16.15-Ждименя» 18.10 М/ф «Стосується кожного' 19.00 Т/с 'Поки станиця спить-20.00 Подробиці 20.40Т с-Ароматшипшини. 22.35 Т/с «Справа для двох-1.25 Х/ф<Милий другі

5.45. 19.20 Надзвичайні новини 6.30 Факти тижня з 0. Соколовою 8.45, 12.45, 15.45,18.45 Факти 9.15 Надзвичайні новини Підсумки

11'.2О, Їз^ЯЖбєтмєн 14.15,16.15Х,ф.Бетмен

повертається» 17.05 Х/ф-Тачка 19»

20.25 Дістало! 21.15СвободасловазА. Куликовим 0.00Х/ф-Доміно'

5.50, 7.00 КіоїТігле

7.05 Вся така раптова

9.00 Т/с .Вороніни.

16.00. 19.00 Ревізор

18.20 Абзац!

21.45 Страсті за Ревізором

23.00Х/ф «Смертельна зброя З-

1.25 Х/ф "Могутні каченята»

6.00, 16.00 "Все буде добре!»

. 18.30 "Неймовірна правд;

про зірок»

8.55,1.50 Х/ф.Вагіткий» 10.30 Х/ф «Дві історїі'лро

кохання-12.30, 20.00 -Слідство ведуті

екстрасенси» 13.25 -Битва екстрасенсів 15.00 «Все буде смачно1» 18.00. 22.00 Вікна 21.00 Т/с ■Вітер в обличчя' 22.35 -Вагітна в 16-23.30 -Дочки-Матері» 0.30 -Один за всіх»

6.00 Малята-твжнята

6.25, 10.25 М/с «Маша і ведмідь.

6.50, 9.30 М/с «Клуб Вінкс

Школа чарівниць» 7.45 Мультик з Лунтіком 8.25,8 55 М/с 10.55 Єралаш

12.00Т/сМаленькі таємниці' 13.50, 17.00 Даєш молодь! 15.50 Віталька

18.00,23.00Т/сСвітлофор-19.00 Розсміши коміка 20.00Т/сКухня-21.00 Країна У 22.00, 0.00 6 кадрів 1.55 Чортівня

.10 «Правда життя. Професія

модель і модельєр» 8.40 «Агенти впливу» 9.30 Х/ф-Наречений по

оголошенню» 11.25 Т/с «Вулиці розбитих

ліхтарів-2»

15.10 Т/с «Павутиння-7» 19.00, 21.40, 2 05, 4,15 .Свідок 19.30 Т/с «Шаповалов» 22.00 Т/с .Читающий думки» 23.45 Т/с «N03: Лос-

Анджелес-3» 0.40Т/с«С5І:Майамі-10»

6.35, 6.45, 7.15. 7.35. 7.45, 8.10,

8,20, 8.35. 8.45 Ранок на П'ятому 6.40,10.20. 0.50, 2.50, 5.55 Огляд

преси

7.00, 8.00. 9.00, 10.00. 11.00, 12.00, 13.00, 14.0Й, 15.00, 16.00, 17.00. 18.00. 19.00, 20.00. 21.00, 22.00. 23.00, 0.00, 1.00,100, 4.00 Час новин 7.10, 8.15, 22.35, 23.15, 0.15

Бізнес-час

7 ЗО, 8.30,9.45, 10.30. 11.30.

12.30, 13.45, 14.30, 15.30,

16.30, 17.30, 18.30, 22.30,

23.30.0 30 Час. важливо

7.40, 18.25, 23.25, 0.25, 6.20 Час

спорту

7.50 Автопілрт-новини 8.40 Трансмісія-новини 9.15, 13.10 Час. підсумки тижня 10.35, 18.35, 23 35 Велика

політика

11.35 Тема/Хроніка тижня 12.35, 17.35 В кабінетах 14.35 Кіно з Яніною Соколовою 15.45 Мамина школа 16.35, 0.35 Машина часу 18.10,2.40, 5.45 Місцевий час 19.30, 20.10, 21.10, 1.15,4.15

Час. підсумки дня 21.40, 3.30, б.ООЧас-Тайм 0.32 Кримінальні новини

5.20,18.00Т/с«Дворняжха

Ляля»1 с.

7.00.9.00,15.00,19.00,2.30 Події 7.15 Ранок з Україною 9.15 Х/ф .Рівняння з усіма

відомими» 13.10Т/С.ОСА» 14.10,15.25,17.10Т/с»Слід» 19.45 «Говорить Україна» 21.00Т/с«Скасуваннявсіх

обмежень» 9,10с. 23.00 Події дня 23.30 Х/ф«Ппнотизер» .50 Щиросердне зізнання

1,/Л

6.00 «Шеф-кухар»           ІЧ V

6.30 -ТОРЗНОР» 7.30 М/ф 10.45 X. ф«Фантом Мегаплексу» 12.20 Х/ф «Примарна команда» 14.10-КВК»

16,20 «Вечірній квартал» 18.00 «Звана вечеря» 19.00 "Орел і Решка» 21.00 "Розсмішикоміка-22.ООХ/ф.Повелитель стихій'

000ф

1.45 Х/ф «Воднежиття»

.10 Іноземна кухня о.30 Телеторгівля 7.35 М/ф 10.10 Школа доктора Комаровськог 11.30, 17.10Жіноча форма 13.20 Модний вирок 14.15, 2Ш Стань на 10 рокі

молодше

15.10 Таємниці шеф-кухаря 16.00 Квадратний метр 18.00 Д/с «Гра долі» 20.00 Д/с "Зоряні історії» 22.00 Правда про їжу 23.55Х/ф«Улюбленець» 1.30 Колір ночі

6,00 М/с «В дорогу з Нодді» 6.30, 12.30 М/с -Смурфики» 7.00, 13.25 М/с -Маленьк королівство Бена і Холлі 7.30, 11.00, 17.45 М/с «Фіксики 7.45,11.15,15.40,21.50 М/с «Оі

8.00,18.30 М/с

8.30.9.20, 10.100.30 М/с

12.00, 18.10 М/с «Свинка Пеппг

12.50, 13.10, 13.45, 13.55 М/с

14.25 Єралаш

14.45,15.15 М/с

16.30, 22.40 М/с .Хрюсик

Мухася»

17.00, 19 00. 19.25, 20.10 М/с 21.00 Казка з татом 21.10, 21.40, 23.05, 23.30 М/с

ЗАПРОШУЄМО ПА РОБОТУ.

-'буд/вельпжш, каменярів (МОСКВА)

' Помогоспоцарук, доглядальниць за хворими

^ Нянь для дігей до і р. та старших, кухарів

І

На роботу у Хмельницький запрошуються швачки, можливо

бригада. 3/п від 2000 грн./місяць.

Витрати на дорогу компенсуємо. т. 067 381 21 27

т.0М4в26306

РЕМОНТ ХОЛОДИЛЬНИКІВ

ПРАЛЬНИ

'А ШИН

та іншої побутової техніку.

виїзд безоплатний

(МІСТО, РАЙОН). т.067$10

ПОСЛУГИ АСАНІЗАТОРНОІ

МАШИНИ:

ВИКАЧУЄМО ЯМИ,

ТУАЛЕТИ, КАНАЛІЗАЦІЇ.

т.096392 5196

_______«ту

), 21.00, 1.20 Підсумки

дня

1.45, 19.00 Про головне 0.30 Уряд на зв'язку з

громадянами І.ІОТ/сМонтеКрісто» 2.05Т/с«П-ятьхвилин

до метро» 13.00 Новини 3.15, 18.15 Час-Ч І3.35М/с«Сандокан-14.00 Хочу бути 14.30 Українського роду 14.45 Д/ф «Містерія чорної

матерії» 16.25 ХудУ/с .Сержант

Рожа»

18.05 Еигопежз 18.30 Новини (із

сурдолерекладом) 19.45 3 перших вуст 19.55 Д/ф -Буддистські

ченці Калмикії» 21.40 Д/ф «Схід» 14 ф.

«Арсенал» 21.45 Д/ф «Українська

Гельсінська спілка-

вектор визначено-22.55 Трійка, Кено, Максима 23.00 ТРК «ЕРА-

.18 нічний канал

.55 ТелеАкадемія

20 оО «Секретньїе материалм-

2014» 22.45,23.45 Х/ф «Свати. Життя

без гриму» 1.00 Х/ф «Привид зоюсомон»

.00, 8.00, 9.00, 12.00, 14.00,

17.45 Новини

'.10, 3.10-Ранок з Інтером» 9.10,20.40 Т/с^ромат

шипшини» 11.05 Т/с «Слідство вели... з

Леонідом Каневським» 12.25, 4.10 Д/с "Склад злочину-13.20, 14.20 Д/с «Легенди

радянського розшуку 14.45 «Судові справи» 15.45 «Сімейний суд» 16.45 Т/с «Небесна любов» 1810 М/ф -Ст

18.10 М/ф -Стосується кожного. -----------с-Покис ---------

щробиці

18.10 М/ф Сосуєьс ожоо 19.00 Т/с «Поки станиця спиті»

""""По; "

і.ЗО 'Секретні матеріали-

20Г4» .45,7.15,7.35,8.10,9.10.

9.35 "Сніданок з .00, 7.30, 8.00, 8.30, 9.00,

9.30, 19.30, 5.30.

16.45 ТСН

.10 -Особистий рахунок» .35. 21.00 «Чистото»» 0.00, 10.35 М/ф -Алладін» 1.15,21.20 Х/ф«Свати-1» 2.45,13.45»6мейиі

мелодрами-2» 4.45,15.45Х/ф«Терпкий

смак кохання» 7.10Х/ф«Величне століття.

гассалана-3»

8.45, 12.45, 15.45, 18.45, 22.00

Факти

9.15 19.20 Надзвичайні новини 10.05 Дивитись усім! 10.30,16.50Т с-Вулишюзбитж

ліхтарів. Менти^б» 2.30,13.15Т/с«Прокурорська

перевірка» 4.00,16\15Х/ф«Бетмен

назавжди» 20.10Т с«Лгтєиний-22.20 Х/ф«Ударна сила» МОТ/с«Стрша» .00 Х/ф «Кур'єр»

■пваіо-

5.45, 6.55 Кіоз'Тіте 5.50 М/с -Котопес» 7.05 Вся така раптова 9.00 Т/с «Щасливі разом-

6.35 Серця трьох

8.20 Абзац! 19.00 Т/с «Вороніни» 22.00 Т/с «Останній з Магикян» 23.00 Х/ф «Смертельназброя 4» 1.30 Х/ф 'Могутні каченята 2»

, 16.00 «Все буде добре!» , 18.30 'Неймовірна правда

про зірок» 9.15 «Зіркове життя. Діти багатих

теж плачуть»

10.10 Х/ф «Удача напрокат» 2.00, 20.00 «Слідство ведуть

екстрасенси» 2.55 -Битва екстрасенсів.

Апокаліпсис» 15.00 «Все буде смачно!» 18.00, 22.00 Вікна 21.00 Т/с «Вітер в обличчя» 22.35 «Кохана, ми вбиваємо

дітей» 0.30 Нічний ефір

7.05, 18.55, 22.35 «Економічний

пульс»

7.10, 16.50-Алло, лікарю!» 10.00 .Екстремікс» 10.30, 22.00 «Модні історії з

Оксаною Новицькою» 10.50, 15.20, 18.45, 3.40

■Цивілізація Іпсодпій-11.00, 20.10 Невідоме про

відомих: лев і левиця 12.15 «Диваки» 3.00 Родом з України. Марлен

Хуціев

4.00, 22.40 Загадкові світи 4.50 «Сильні світу цього» 6.00 Вторгнення: болотні

монстри і свині-мутанти 7.45 «Соціальний статус: ваша

пенсія»

8.30 Шлях до перемоги-Нанкін 9.00 В гостях у Дмитра Гордрна.

Мустафа Джемшєв, 2ч 11.15 Родом з України. Лідія

Велєжева

!3.35 «Світські хроніки» і.ОО «Красиві та амбіційні» .50 Х/ф «Убивчий стриптиз

.00 Малята-твійнята .25,10.25 М/с «Маша і ведмідь-.50, 9.30 М/с «Клуб Вінкс: Школа чарівниць»

8.25 М/с «Черепашки мутанти

ніндзя»

8.55 М/с «Гуфі і його команда» 10.55 Єралаш

12.ООТ/сМаленькі таємниці» 13.50, 17.00 Даєш молодь! 15.50 Віталька

18.00,23.00Т/с«Свгглофор» 19.00 Розсміши коміка 20.00Т/с«Кухия» 21.00 Країна У 22.00. ОГОО 6 кадрів 1.55 Чортівня

7.05 Х/ф «Дорога»

8.30 Ранковий «Свідок»

9.00, 4.05 "Випадковий свідок»

10.20Т/с-Колом6о»

12.00, 15.00, 19.00, 21.40. 2.05,

3.35 «Свідок»

12.30, 2.40 «Речовий доказ» 13.05,19.30Т/С «Шаповалов» 15.15 т/с «Слід саламандри» 22.00Т/с «Читающий думки»

Т/с-МСІЗ:Лос-

Анджелес-3» 0.4ОТ/с-С5І:Майамі-10»

6.30, 6.45, 7.15. 7.35. 7.45, 8.10,

8.20, 8.35, 8.45 Ранок на

П'ятому

6.40, 0.50 Огляд преси ".00, 8.00. 9.00, 10.00, 11.00.

12.06, 13.00, 14.06, 15.00,

16.00, 17.00, 18.00, 19.00,

20.00. 21.00, 22.00. 23.00.

0.00. 1.00,100, 4.00 Час

новин .10, 8.15, 22.35, 23.15, 0.15

Бізнес-час .30, 8.30, 9-30. 10.30. 11.30.

12.36, 13.Й, 14.30, 15.30.

16.30, 17.30, 18.30, 22.30,

23.30,0.30 Час важливо .40, 18.20, 23.25, 0.25, 6.20 Час

спорту

.50 Автопілрт-новини 8.40 Трансмісія-новини 9.35, Г0.35, 11.35, 12.35, 13.35,

14.3$, 15.3І 19.30, 20.10,

підсумки дня 16.10 Трансмісія 17.15 Драйв-новини 17.35 Особливий погляд 18.10, 2.40 Місцевий час 21.40, 3.30, б.ООЧас-Тайм 0.32 Кримінальні новини

6.05,13.1ОТ/с«ОСА»

7.00,9.00, 15.00,19.00 Події 7.15 Ранок з Україною 9.15,14Ю,15.25,17.10Т/с

10.00Т/с«Умовиконтракту-2»

12.00. 19.45-Говорить Україна 18.00,5.20Т/с«Дворняжка

Ляля-2 с. 21.00 Т/с «Скасування всіх

обмежень» 11с 23.00, 3.00 Події дня 23.30 Т/с «Мент у законі-2- 3,4с.

7.30Т/с«Хтоудомігосподар»

9.00 М/ф

9.50 Х/ф «Примарна команда

11.40 Т/с «всіжінки-відьми»

13.30 Т/с «Ти-моєжитгя-

15.15 «Шопінгмонстри»

16.10 «Орел і Решка»

17.10, 21.00 "Розсмішикоміка-

18.00 «Звана вечеря»

19.00 «Орел і Решка. Курортниі

сезон»

22.00 Т/с «Доктор Хаус» 1.20Т/с<Клініка»

6.10 Іноземна кухня

6.30 Телеторгівля

7.35 М/ф

10.10 Школа доктор:

Комаровського 11.30, 17.10 Жіноча форма 13.20, 23.55 Модний вирок 14.15, 21.00 Стань на 10 рокі

молодше

15.10 Таємниці шеф-кухаря 16.00 Квадратний метр

:б.00 Ш

З Правда про іжу

.- с Зоряні історії» —'.00 Правда прг '■-■ 0.55 Колір ночі

6.00 М/с -В дорогу з Нодді» 6.30, 12.30 М/с «Смурфики» 7.00, 13.25 М/с "Маленьке

королівство Бена і Холлі» 7.30, 11.00, 17.45 М/с -Фіксики-7.45,11.15,15.40,21.50 М/с-Оггі

та кукарачі» 8.00, 18.30 М/с .Дружба-це

диво»

8.30 М/с -Аладдін. 9.20 М/с «Клуб МікиМауса-10.10 М/с -Джейк і пірати з

Небувалії» 10.30 М/с «Містер Мейкер у

місті»

12.00, 18.10 М/с -Свинка Пеппа» 12.50, 13.10, 13.45, 13.55 М/с 14.25 Єралаш 14.45 м/с "Шповіль» 15.15 М/с «Жахливий Генрі» 16.30, 22.40 М/с "Хрюсик і

Мухася»

17.00 М/с -Фінеас і Ферб» 19.00 М/с «Маша та Ведмідь» 19.25 М/с «Ліло і Стіч-20.10 М/с «Качині історії-21.00 Казка з татом 21.10 М/с «Чіп і Дейл:бурундучки-

рятівнички»

21.40 М/с «МультТачки» 23.05 М/с -Комашки» 23.30 М/с «Сова-0.00 М/ф

6.00 Х/ф «Мій бойовий ■* '

□озрахунок» 7.35, дТзТТ/с «Навігатор»

8.35, 21.00 "ДжеДАІ. Воїни доріг 9.00. 18.30 Новини «Спецкор-9.30 -Люстратор 7 62-16.30,19.00Т/С •Вулиці

розбитихлЬгтарів-5-21.25 Ліга Чемпіонів УЄФА.

Бешикташ -Арсенал

(Лондон) 23.40 «Про Лігу Чемпіонів + огляд

0.45Х/ф.З-пщземлі»

5.45. 9.30 М/ф

10.40 Х/Ф -Стакан води»

13.00, ід.30Т/с«Суто

англійські вбивства-14.55,21.2рТ/с.Пуаро Агата

Крісті»

16.45 Х/ф'Звіробій-23.15 Х/ф «Російський бізнес» 0.35 Х/ф «По 206-й»

7:00 "Подільська панорама' 7.30 " Ранок на Поділлі" 8.00 "Ранок на Поділлі" 9.00 Малявочки 9.15 Передачі для дітей 9:30"Ранокна Поділлі" 10.00 Козацькому роду нема

переводу.

10.30" Мелодії родоцвіту" 11.00" Ранок на Поділлі' 13.00 Передачі для дітей 13.30 "Захисник Вітчизни -

рятувальник"

14.00' Абетка здоров'я" о, 14.30 "Енергоманія" --й 15.00 Час країни                   -а

15.15Передачі для дітей щ 16:00 Новини                           =

16.15 Козацькому роду нема

переводу

16.45 "Мелодії родоцвіту" 17.15Малявочки 17.30 Відверта розмова 18.15 Ізфондів ТРК 18.30 Новини 18.40ТижденьЕнерго 19.00 Подільська панорама 19.30"Акценти" 20:00 "Від усієї душі" 21.00 Новини 21.15 Відверта розмова 22.00" Подільська панорама" 22.30 "Акценти"

* 9.00. 21.00, 1.20 Підсумки

дня

9.35, 19.45 3 перших вуст 9.45,19.00 Про головне 10.30 Перша шпальта 11.10Т/с«МонтеКрісто» 12.05 Т/с«П»ять хвилин

до метро» 13.00 Новини 13.15. 18.15 Час-Ч 13.35 М/с «Сандокан-14.00 Школа Мері Поппінс 14.25 Околиця 14.50 Як ваше здоров'я? 16.20 Х/ф«Диілева» 18.10 Еілопєуїз 18.30 Новини (із ^оперекладрм) 19 55 Д/Ф -Василь Стус.

Феномен суток» 21.40 Д/ф -Схід» 15 ф.

"Армен і Олена» 21.55 Д/ф -Ті десять років.

Євген Сверстюк» 22 40 Мегалот

22 50 Суперлото. Трійка, Кено

23 00 ТРК «ЕРА-

18 нічний канал

1.55 ТелеАкадемія

21.20Х/ф«Свати-2-

22.35,23.35Х/ф«Свати. Життя

безфиму» 0.50Трилер«Покинута» я

7700, 8 00, 9 00, 12.00, 14.00,

17.45 Новини 10 8.10 «Ранок з Інтером» 9.10,20.40Т/с«Аромат

шипшини» 11.05 Д/с «Слідство вели... з

Леонідом Каневським» 25 4 10 Д/с «Склад злочину» .20, 14.20 Д/с -Легенди

радянського розшуку. 14.45 «Судові справи» 15.45 "Сімейний суд» 16.45 Т/с «Небесна любов» 1810, 3.25 М/ф -Стосується

кожного» 19.00 Т/с «Поки станиця спить» 20 00 Подробиці 22.35Т/с>Колишня дружина-1.00 Х/ф «Френкі і джонні

ЗО

"Секретні 20(4»

матеріали

В 45 7.15,7.35,8.10,9.10,

9 35 «Сніданок з 00 7.30. 8.00, 8.30. 9,00 9.30, 1Й.30. 5.30 16.45 ТСН

7 10 -Особистий рахунок» і 35 21 00 'Чистопе«5» 10 00 10 35 М/ф -Алладін-

11.іЗХ'ф'Свзти1

12.45,13.45 «Омейні

мелолрами-2-14.40,15.45Х/ф'Те

смаккохання-17.10 Х/ф' Величне столггтя.

рохсолана-3> 20.30              «Секретине

материальі-2014

5.05 Служба розшуку дітей

5.10 Факти

5 50 Світанок

6.50 Т/с «Таксі-

7.15Т/с«Леся+Рома-

7 45 8.45, 12,45, 15.45, 16.45,

22.05 Факти 8.10 Сім чудес Украіни 9 15 19 20 Надзвичайні новини 10.05,16.55Т/с.Вулицірозбт«

ліхтарів. Менти-6-11.55,13.15Т/с «Прокурорська

перевірка-

14.40,16.15,20.15Т/с«Лгтсвний-22.25Х/ф*Смертельнийудар> 0.15Т/с-Стріла-1.05 Х/ф«Ударна сила-

5 45, 6,55 КіоУТіте 5 50 М/с «Котопес» 7.05 Вся така раптова 10.00.19.00Т/с«Вороніни» 16 40 Серця трьох 18.20 Абзац!

22.00 Т/с «Останній з Магикян-23.00т/с «Щасливі разом»

0.10 Служба розшуку дітей 0.15 Х/ф.Ворон»

, 6.00-Все буде добре! і, 18.30 «Неймовірна правда

про зірок» 9.10 «Зіркове життя. Побори свій

страхів. 10 Х/ф «Королева бензоколонки» 11.45, 20,00 «Слідство ведуть

екстрасенси» 2.40 «Битва екстрасенсів.

Апокаліпсис» 5.00 "Все буде смачно!» ,8.00. 22.00 Вікна 21.00 Т/с «Вітер в обличчя» 22.35 «Хата на тата» 0.20 Нічний ефір

05. 18.55, 22.35 «Економічний

пульс»

7.10,1&50-Алло1 лікарю!» 10.00 "Соціальний статус: ваша

пенсія» 10.40, 22.00 -Модні історії з

Оксаною Новицькою» 11.00 Невідоме про відомих: лев

і левиця

12.15, 21.40 .Диваки» 13.00 Родом з Украіни. Лідія

Велєжева

14.00, 22.40 Загадкові світи 14.50 "Сильні світу цього» 15,20 «Цивілізація Іпсодпііа» І6.00 Вторгнення: болотні

монстри і свині-мутанти 17.45 -Екстремікс» 18.10 Шлях по перемоги-Нанкін 18.20 -змістовна Україна» 18.35, 23,35 -Світські хроніки» 19.00 В гостях у Дмитра Гордона.

Олег Ляшко. 1 ч 20.00 Невідоме про відомих:

корейський леопард 21.00-Глобал-ЗООО» 0 00 "Красиві та амбіційні. 1.50 Х/ф «Філософія будуару

Маркіза де Сада-

.00 Малята-твійнята

.25, 10.25 М/с «Маша і ведмідь»

.50, 9.30 М/с «Клуб Вінкс:

Школа чарівниць1

.._ Мультик з Лунтіком 8.25 М/с «Черепашки мутанти

ніндзя-

8.55 М/с «Гуфі і його команда» 10.55 Єралаш

12.00 Т/с «Маленькі таємниці»

13.50, 17.00 Даєш молодь!

5.50 Віталька

8.00,23.00Т/с«Світлофор» 19.00 Розсміши коміка 20.00Т/с«Кухня» 21 00 Країна У

12.00, (ГОО 6 кадрів

55 Чортівня

23.30,0.30 Час. важливо 7.40, 18.20, 23.25. 0.25, 6.20 Час

спорту

7.50 Автопілрт-новини 8.40 Трансмісія-новини 9.35, 10.35, 11.35, 12.35, 13.35

14.35, 15.3Й. 19.30. 20.10

21.10, 1.15, 4.15 Час

підсумки дня 16.35 Зроакадемія 17.10 Міграційний вектор 17.35, 18.35, 23.35, 0.35 Машина

18.10, 2.4с', 5.45 Місцевий час

21.40, 3.30, 6.00 Чамайм 0.32 Кримінальні новини

Комаровського І І.ЗО, 17.10 Жіноча форма 13.20, 23.55 Модний вирок 14.15, 21.00 Стань на 10 років

молодше

5.10 Таємниці шеф-кухаря 6.00 Квадратний метр 8.00 Д/с «Гра долі» 10.00 Д/с "Зоряні історії» '2.00 Правда про їжу 55 Колір ночі

15.^ д, ф «і итаки другої світової

війни» 16.30,19.00Т/с-Вулиці

розбитахліхтарів-5» 22.05 Т/с .Цілком таємно» 1.05 Х/ф «Смертельні перегони»

5.45. 9.30 М/ф 1100Х/фСнід

.00,15.15Т/с«Слід саламандри»

І.ЗО Ранковий «Свідок»

1.00, 4.20 «Випадковий свідок»

0.20Т/с«Коломбо»

2.00, 1500, 19.00, 21,40, 2,25, 3.50 -Свідок»

2.30, 2 55 -Речовий доказ-13.О119.30Т/С «Шаповалов» 22.00 Т/с «Читающий думки-2» 23.45 Т/сИСІЗ: Лос-Анджелес-3»

40Т/с«СЗІ:Майамі-10»

.30. 6.45. 7.15, 7.35. 7.45. в.10.

8.20. 8.35, 8.45 Ранок на

П'ятому

.40. 0.50,2.50,5.50 Огляд преси .00, 8.00.9.60, 10.00, 1 Т.00.

12.06, 13.00. 14 00. 15.00,

16.00, 17.00, 18,00, 19.00,

20.00. 21.00. 22.00, 23.00.

0 00. І 00,100, 4.00 Час

новин .10, 8.15. 22.35, 23.15, 0.15

Бізнес-час ЗО, 8.30, 9.30. 10.30, 11.30,

12.30. 13.3(0 1436 1530

16.30. 17.

10.30, 11.30, (0. 14.36, 15.30, 0. 18.30, 22.30.

6.05,13.10Т/С «ОСА»

7.00,9.00.15.00,19.00,3.00 Події 7,15 Ранок з Україною 9.15,14.10,15.25,17.10Т/С

10.00Т/с«Умови конгракту-2» 12.00, 19.45 «Говорить Україна» 18.00 Т/с«ДворняжкаЛяля»Зс. 21.00 Т/с «Скасування всіх обмежень» 13,14 с. 23.00 Події дня 23.30Т/с«Ментузаконі-2»7,8с.

6.00 «Шеф-кухар»

6.30 .ТОР5НОР»

7.30 Т/с «Хто у домігосподар»

9.00 М/ф

9.50Т/С «Всіжінки-відьми»

13.30 Т/с «Ти-моєжиття»

15.15 "Шошнімонстри»

16.10-Орел і Решка-

17.10. 21.00 .Розсмішикоміка»

18.06 «Звана вечеря»

19.00 «Орел і Решка Курортний

СОЗОН"

22.00 Т/с «Доктор Хаус-1.20Т/с.Клініка»

6.10 Іноземна кухня 6.30 Телеторгівля 7,35 М/ф 10 10 Школа

і.00 М/с -В дорогу з Нодді' і.ЗО, 12.30 М/с .Смурфики» .00, 13.25 М/с "Маленьке

королівство Бена і Холлі-,30 11 00, 17.45 М/с "Фіксики» .45,11.15,15.40,21.50 М/с «От

та кукарачі» .00, 18.30 М/с «Дружба-це

І.30,Ж°І0.10. 10.30 М/с 2.06, 18.10 М/с «Свинка Пеппа» 2,50, 13.10. 13.45 М/с З 55 19.00 М/с -Маша та

Ведмідь» 4.25 Єралаш 4.45, 15.15 М/с 6.30, 22 40 М/с •Хрюсик Мухася»

'.00, 19.25. 20.10 М/с

.66 Казка з татом

. 10 М/с -Чіп і Дейлбурундучки-

рятівнички» 1.40, 23.05, 23.30 М/с 00 М/ф

00М/4) 10 -Обер

_ лережно, модерн!» . 35 Т/с «Спецзагін Кобра 11 ■ ,35, 21.00 «ДжеДАІ. Воїни доріг-00, 18.30. 21.30 Новини

-Спецкор»

30, 22.00 -Люстратор 7.62-35Х/ф*Тридцятого

знищити-._ Д/ф "Акули-^0 Д.'ф "Таємниці часу* 20 Д/ф -Погляд зсередини: .уперавіаносець-

25/ ■ЗОЇ

1100/фСніданокзр 13.30,19 35Т/С-Суто

англійські вбивства» 15.20,21.25Т/с.Пуаро Агати

Крісті»

17.15 Х/ф «Стакан води» 23.15Х/ф-Аферисш»

" Подільська панррама'

" Ранок на Подшл!

"Ранок на Поділлі"

Малявочки

Передачі для дітей

' Ранок на Поділлі Ю " Перемога свята,

Перемога!

"Терра Хмельниччина

" Ранок на Поділлі" ....Передачі для дтей 13.30 " Економічний інтерес

14 00 Україна: час місцевий. 14.30 "Інновації*

14.45 Передачі для дітей 15.00 Час країни

15 ЗО Передачі для дітей 16:00 Новини

16  15 "Перемога свята,

Перемога!"

16.45"Терра Хмельниччина" 17.І5Малявочки 17.30 Відверта розмова 18.15 Ізфондів ТРК

І8ИНИ

ід усієї душі" 0 Подільська панорама

0'Ви усієї душі" 0 Новини

>та розмова ) "Подільська панорама" "Громада"

\ . т^АяВКбнці та батьки групи м2т"ДН^"Теремок" з Повагою, теплотою та вдячністю щиро аітаїоть'в.чидавим 4^річним ювілеєм мудрого вихователя, ніжну таму Лі* (

І^иінку Галину Станіславівну МЕЛЬНИЧУК/ -і

'/який вона зустріла 11 серпня.               »^&-             І '

■ У цей святковий світлий день,              ЛЯвкЬ           ^ *.

Коли настав Ваш ювілей,                 ^йЯ^ШЛ. \* (■

Ми щиро Вас вітаємо,

Л^)ра і щастя Вам бажаємо.

ІМЙ обминають Вас тривоги,

ХаІ№ог.дасть щастя на путі,

Хай світла, радісна дорога

Щаслйвсмігелиться в житті!

,„_4ііЛли панує святе літечкові2 серпня зустріла 4у (*Ій славний 60-річний ювілей добра і ніжн'а»-"""*'"

лаНдна й турботлива бабуся, чудова < -. Ж подруга, великоїта щедрої душі жінка, , невичерпної доброти та щирості

/Марія Ананіївна КУЩЕНКОВА!

Нехай цвітуть під небом синьооким

Ще довго-довго дні й літа,

А тиха радість - чиста і висока, ■. ІІіоденно хай до хати заверта. і» Вжитті нехай все буде, що поті і ЛР^мого не складається життя

любов, здоров'я, щастя, дружба,

Таетіно не старіюча душа.

Нехай Господь завжди у поміч

А Мати-Божа береже від зла.

д Злюбрею-і-вовагою- колеги, друзі.

з свій

_,_.__,___... ий ювілей найкращагяайічобріша,

найчарівніша у світі дружина, мама, бабуся >

Валентина Аркадіївна* ^ КУХАРЧУК!

Хай роки ідуть, а душа молодіє, Онуки ростуть, а чоло не сі^віє, Хай серце не знає печалі й розлуки, Хай радість приносять і діти й онуки! Матусю, наша рідна ненвко, За те, що нас добра навчила, За те, що ти для нас зробиАа,-Тобі найкращі в світі квіти! Безмежно любимо, живемо тобою і ішаємось - чоловік Володимир, донька Лаомса, син Андрій, зять Сергій, невістка Валентина, ■■             - - --■^—а.ДанІіл.

расива жінка та найкраща хрещена *

_ У Валентина Аркадіївна "          КУХАРЧУК!

/ Хай за плечима 60 -Поважна і значима дата. А Ви все молода для нас, "Невтомна, лагідна, завзя /бажаємо не знати бід, і- м^Гвідать смутку і печал] $ П^й іще багато літ 7 Вйс^адихають світлі дал. V--            3 любов ;ю - хрещениця Юля.

. ш^лщоау літню пору.т і серпня-, щирвсютаемо з

^г          Днем народження нашого дорогого,. ^

і                       племінника та братика               Мг

^Максима Олександровича СОПРОНЮКД!

/Тож прийми від нас найкращі привітання. І нехай, неначе в добрій казці, збудуться усі твої бажання. > В цей день лише для теое. Сміється сонце з небаУ ! ніжно пахнуть квіти, його теплом зігргоі; І дятел на світання відстукав привітання, І мишка-шкряботушка посмикала за вушкі^ І котик походжає - тобі добра бажає ~ їв'ю та поцілунками - братик ), дядько Сергій ? дружиною

,^-,- осерцявіГ9єм___,, ____

ч^.^' ювілеєм найдорожчу донечку

Тамару Леонідівну МАТВІИЧУК,

який вона зустрічає 15 серпня. £Циро зичим щастя, золотої долі, Як граніт здоров'я, пишної краси, Друзів прехороших, наче квітів у п Дай Бог тобі щастя із води-росй Зшим тобі радості, добра і тепі| Хайбудуть достаток та гарні літа Хаи*Бог тобі силу й здоров'я да Зозулясто років нехай накує!

гЗ-любовю ■ тато та тітка Галина.

Ьвілеєм дорогого та надійнопґсусіда,

щирої та відкритої душі людину "^ ^ ***

Володимира Івановича щ ЧЕРЕПУХУ!

І даруємо імениннику такі вітання: ^За роком рік життя невпинно лице, Дарує весен веселкоийчаЬ. . У цю прекрасну ювілейну днину Вітання щирі ти прийми від нас. Хай доля тобі шле добро і щаста, Міцне здоров'я, море благ земних, А щедрі дні, мов рушники квітчасті, Нехай ще довго стеляться до ніг. З повагою та найкращими побажаннями'-. твої сусіди.

(          .                    З ЮЕіГлое*Гнанкдащого у світі

чоловіка, любого татуся та дідуся

/Василя Миколайовича ;              МАРТИНЮКА!

Х^ільки років тебе не питаєм Хйй зозуля рахує в гаю Ми із тими літами вітаєм Що постукали в душу твою Т(Н5ажаєм, що щастям звуть У& усмішка не сходить з лиц Хаіукиття твоє піснею буде А тій пісні не буде кінця.

З любов ю - дружина Надія, дочка Анна, син Олексій з

"Г""*                                                    ^ ■ - .. .•■• •--■-■-, СІМ'ЯМИ.

ПОЇЗДКА У ЗОНУ АТО

ДОРОГА ДО ХМЕЛЬНИЦЬКОГО БАТАЛЬЙОНУ СПЕЦНАЗУ

Уже втретє із допомогою військовослужбовцям, що |                                   "

перебувають у зоні АТО, на минулому тижні вирушили старокостянтинівськівоїни-афганці.

А напередодні протягом тижня БУС із жовто-блакитним надписом "Допоможи армії!" можна було бачити біля Торгівельного центру, що у Болгарському містечку. Афганці наполегливо збирали допомогу, яку цього разу мали за мету відвести до місця дислокації Хмельницького батальйону спецназу.

Не була байдужою до заклику громада Старокос-тянтинова. Все більше людей цікавилися, як і куди доставлятиметься зібране, несли речі, продукти, кидали у скриньку кошти. Особливо зворушливими були дітки, котрі приносили у рученятах свої малюнки та листи, та літні, навіть немічні люди, що йшли до скриньки віддати частинку своєї маленької пенсії.

Загалом вдалося зібрати 12 740 грн. На усі ці кошти для бійців спецназу було закуплено налокітники, наколінники, тактичні рукавиці, продукти харчування, питну воду та ін.

Як завжди, допомогла і міська влада: міський голова Микола Мельничук особисто передав афганцям три бронежилети та 5 комплектів тактичних окулярів. Підприємець, депутат міської ради Володимир Прокін надав автомобіль для збору допомоги, Товариство "Старлайт Україна" І (ППЖежеряА.Г.) разом з жителями будинку 77/1 по вул. Проскурівське підпілля (м. Хмельницький) зібрали десять ящиків з продуктами харчування, підприємці Хмель- І ницького оптового овочевого ринку П.В.ЛІсецький, Ю.М.Мандибура та В.С.Матушак забезпечили овочами та фруктами, а ще допомогли коштами. До речі, левову частку роботи по організації допомоги взяв на себе Володимир Прокін, який і сам нещодавно побував на Сході. Відгукнулися на прохання допомогти воїнам І АТО і підприємці Старокос-тянтинова. Цього разу це З.І.ВІнніченко (надав | кошти), Р.Гаврилюк (електрообладнання), І.В.Анто-нюк (питна вода). З дизпа- І ливом для поїздки допомогли ТОВ "Верват Україна ЛТД"(ЦісарукО.В.,Боднар І.М.), ТОВ "Нафтобаза" | (В.М.Горєлов). Організували посильну допомогу і керівники районної ради О.КоханюктаРДАМ. Яснюк (дизпаливо, продукти харчування), кошти допомагали збирати М.В.Вав-рищук та О.П. Сторожук. 12 радіостанцій було закуплено для спецназів-ців за сприяння народного депутата В.Бондаря.

Афганці щиро дякували усім, хто допоміг нашим хлопцям і з емоціями, що переповнювали серця, збиралися у дорогу. Говорили й про те, що дехто із жителів міста рахує, нібито вони на цих поїздках щось хочуть заробити. То ж просили через газету повідомити, що у зону АТО поїхали на власному автотранспорті і харчувалися за власний кошт. І ціль у них лише одна - допомогти військовим батальйону, бо уже не вперше бачаться з цими хлопцями і напевно знають, як їм непереливки.

На них чекала дорога. Дорога, освячена священиком, із щирими молитвами проводжаючих віруючих. Люди молилися за тих, хто під вогнем, за тих, хто на війні і за добру дорогу для афганців. Старокостянтинівчанка Людмила передала для спецназівців хрестики, вихованці театрального гуртка, що працює у ГБО, разом з мамами створили мотанки-обереги... Це все зворушувало, торкало душу, спонукало скоріше зустрітися з воїнами.

Так, далі була дорога. І дорога була важкою. Довелося проїхати з десяток блокпостів, на яких афганці не стримувалися, ділилися з бійцями водою, продуктами та цигарками. Шляхи були жахливими, можна сказати, фронтовими, якось, аби скоротити шлях, афганці вирішили проїхати лісом і... потрапили у засідку. Це були свої, невдовзі військовослужбовці жартували, що лише ті, хто знає війну, могли вибрати такий небезпечний шлях. Але те, що старокостянтинівці побачили згодом, ще більше переконало їх у тому, що усе не дарма, що ця зібрана людьми допомога насправді дуже потрібна бійцям.

На Луганщині афганців Анатолія Потербу, Олександра Чорноуса та Олексія Нарижнєва зустрів командир батальйону, вони їхали до бійців на автомобілі, прошитому кулями. До речі, всі фотографії цього репортажу зроблені безпосередньо воїнами-афганцями.

У батальйоні старокостянтинівці пробули добу. Відразу по прибуттю розвантажили допомогу. Згодом зрозуміли, що вона означає для хлопців, яким не вистачає води, медикаментів, взуття, продуктів та ... людської підтримки. Так, так, підтримки. Вони з усмішками вихоплювали один в одного передані листи, а за мить на ті аркуші капали скупі чоловічі сльози. Дитячі листи, як теплі вісточки з мирного світу, давали їм надію і розуміння - про них думають, піклуються, ними гордяться!

Проте бойовий дух військовослужбовців батальйону, як розповідають афганці, високий. Вони щодня готові до рішучих дій, готові гнати ворога з України. У батальйоні всі як одна сім'я ■ і командири, і солдати навпіл ділять їжу і кров, проте накази виконують чітко. Та й про повноцінний сон говорити тут не доводиться - сплять, не роздягаючись, з готовністю рушити на завдання. З дня у день вони чують брудний потік інформації, що ллється з радіоприймачів ворога. Та й місцеві жителів

часто "інформують" сепаратистів про наші війська. Продаються за якихось 200 грн...Але хлопці вірять у перемогу. Цим і живуть, без елементарних комфортів та якихось благ. Як на війні...

- Яка там у нас погода, у Старокостянтинові? -запитуютьурозмовізафганцями. Нуздавалосяб, навіщо їм погода за тисячу кілометрів. Але про рідний дім, місто, землю вони готові почути будь-яку звісточку. З нелегким серцем повернулися представники Старокостянтинів-ської спілки воїнів-афганців додому. Вони збиратимуть допомогу далі. Хлопцям із спецназу потрібна питна зода, ліки, продукти харчування, камуфляжний одяг і особливо взуття, бо удень вони проходять по 50-60 км.

Як розповіли для газети афганці, на часі - проведення благодійного концерту кращих художніх колективів та вокалістів міста, який планують організувати спільно з міським відділом культури та гарнізонним Будинком офіцерів. На завершення розмови чоловіки, що вкотре побували у зоні АТО, знову дякують усім, хто розуміє силу спільної підтримки. І надіються, що невдовзі повезуть допомоги знову. Безпосередньо для бійців АТО. На пекельний Схід.

Ірина САПЧУК

оголошення!

Старокостянтинівська міська спілка ветеранів війни в А фганіс тані за під тримки міського голови, виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради та гарнізонного Будинку офіцерів

22 серпня 2014 року о 15 год. біля Торгівельного центру, що у Болгарському містечку проводить благодійний пісенний марафон. Зібрані кошти будуть використані на потреби Хмельницького батальйону спеціального призначення, який знаходиться в зоні АТО. Бажаючим взяти участь у пісенному марафоні звертатися до директора ГБО.                               _

[О І

ШІ

реалії життя

Мама

Сину, яке літечко надворі. ■■ А тебе немає. Чи ти бачиш це небо, чи відчуваєш цю благодать Божу там У пеклі східної війни? Ні, я взагалі до сих пір не вірю, що ти там... Я відмовляюся вірити! Була армія, була робота в автосервісі, і між нами усяке було... Ти любив пізніми вечорами зустрічатися з друзями та подругами, я - хвилювалася вдома і чекала тебе біля темного вікна. Але хай би так було, синку, хай би так було. Лише тепер, рідний, я розумію, яке то гарне і яке спокійне було життя. Щодня я бачила твої очі, згадувала свого роботящого чоловіка і твого батька, який так рано пішов на той світ.

Ти ж знаєш, твоя старша сестра Маринка живе не надто близько від мене, та й якось так склалося, що й душевно близькими ми ніколи по-справжньому не були. А ти, ти завжди був поряд! Щось розповідав, жартував, підбадьорював...

Я знаю, ти не міг інакше. Відразу прибіг до воєнко-мату, один з перших. Ти -мужчина, худенький мужній двадцятирічний мужчина, який захищатиме свою землю будь за що...

Син

Три дні не міг додзвонитися додому. Зв 'язок, мов тоненьке павутиння, рвався щохвилини.

Мамо, мені ж потрібно було тобі лише сказати: у мене все добре. Добре, не дивлячись на те, про що я тобі не розповідатиму. Яжне можу тобі розповісти, як учора завіз свого командира до шпиталю,за 60 км від розташування, як його нога телімпалася мов у зламаної ляльки, її відірвало при обстрілі. Я був поряд нього. Дякую Боже, що живий.

АНІ ЛИСТИ

Антоновичу теж обіцяли

ДОПОМОГТИ.

Мої навики автослюсаря тут дуже потрібні. Потихеньку розбираюся із технікою, це дійсно цікаво. Все вірно мамо, я тут, бо я солдат. Мені буває дуже важко, але про це я теж промовчу. Я солдат, і таких тут чимало.

Мама

Учора приїхала Марина з онучкою Оленкою. Ти ж знаєш, твоя сестра завжди була стримана на почуття. А тут обняла мене міцно і розплакалася. "Як там наш малий? - питає', - Воює?"

А що я знаю? Телефон кілька разів кликав мене веселою піснею, яку ти поставив на свій виклик, але ні - зв'язок обривався і я навіть не почула твого рідного голосу. Марина теж намагалася, все марно. Де ти, рідний, відгукнись?!

Син

Ти знаєш, мамо, а тут теж гарне літо. І затишно, і зелено. Доки не чути свисту куль. І так незвично бачити під тим блакитним небом руйнацію війни... Коли на очах вмирають люди. Не від старості, не від хвороби, а тому, що їх убили... Буває, їдучидоро-гами, натрапляємо на розбиті оселі, автомобілі. І в душі оселяється не страх, ні, а відчай, сором, що це на нашій квітучій землі. Ось назбирав букетик польових

квітів і згадав твої очі, мамо. Якби був поряд, подарував би тобі ці квіти. Коли я останній раз дарував тобі якісь букети? Тюльпани на восьме березня? Ось повернуся додому і обов язково подарую просто так. Бо ти найкраща...

Мама

- Дякую тобі, Господи, що дав можливість почути голос сина. Ти, рідненький, нічого не розповідаєш, говориш коротко і стримано. Але навіть після цієї розмови можна жити далі, до наступного дзвінка. Як ти там? Я навмисно не вмикаю новини. Не хочу вірити у погане. Не хочу чути про обстріли з тих чорних "градів". Не хочу знати, що чиїхось дітей уже немає. НІ! Я чекаю і молюся, молюся і чекаю...

Син

Що не день, які зміни. Наступ, відступ... Та останніми днями ми більше наступаємо, і чуємо хороші вісті, тож в душі живе надія на краще. Мамо, запитай, що мені тут сниться ночами. Твої вареники з вишнями. А ще - дорога додому. І міст при в 'їзді у місто. Просинаюся з радісним відчуттям, що все закінчилося і я уже дома, ось-ось забіжу до хати і гукатиму тебе з городу. Але це знову лише сон, всього лиш короткий щасливий сон перед новими завданнями

і командами.

Але то нічого. Я бережу ту щасливу ейфорію в душі. І вірю, що так воно й буде. Але ти не працюй важко на городі, відпочинь врешті від тієї важкої роботи...

Мама

Маринка знову приїхала і залишила на мене Оленку. А вона, дівчисько, знаєш що видумала, -намалювала тебе з сусідкою Олею: ти -жених, а Оля - наречена. А я собі думаю, чи Оля, чи та Марійка, з якою ти ходив до півночі, мені тепер чомусь не важливо. Аби тобі було добре, аби ти був здоровий і щасливий.

Син

Лише тут, на землі українського сходу, я зрозумів, скільки добра ти мені зробила і як я винуватий перед тобою, мамо. Скільки нервів я у тебе забрав, скільки додав неспокою.

Компанії, випивка, дівчата - оце було понад усе. А ти чекала ночами... Коли ти дочекаєшся мене додому, я старатимуся не завдавати тобі таких клопотів.

Мати

То правду кажуть: гірше, коли проблем немає. Мені немає кому готувати їсти, прати і немає кого щодня виглядати. Тепер я живу лише однією думкою, вона про нашу зустріч, сину.

Син

І знову четвертий день не телефонував до мами. Я -на завданні. Тут не до дзвінків. І не до роздумів. Рахунок іде на години. А якщо пройде день - це вже добре. Значить - вистояли, і у нас є завтра. А завтра минає ще один місяць, як я тут. Чекай мене, мамо, доки ти чекаєш - я живу!

Ірина САПЧУК

гюавославні свята

СВЯТО ПРЕОБРАЖЕННЯ ГОСПОДНЬОГО

Свято Преображення Господнього (Яблучний Спас)

відзначатимуть християни 19серпня. Цього дня у храмах святитимуть фрукти, мед, та обжинкові вінки - жмут колосся жита та пшениці, буде проходити мирування. Традиція благословляти земні плоди походить з Єрусалиму, де саме в середині серпня дозрівав виноград.

Преображення Господнє - одне з дванадцяти найбільших християнських свят. У цей день згадується про ті часи, коли Спаситель завів трьох апостолів - Петра, Якова,та Івана на гору Фавор і перевтілився перед ними. Тоді Його обличчя засяяло, як сонце, одяг зробився білим, як сніг. На небі з'явилися старозавітні пророки Мойсей та Ілля, які говорили з Ісусом про Його близький відхід. Усіх їх осінила світла хмарина, і з неї почувся голос: це Син Мій Улюблений, що Його Я вподобав. Його слухайтеся!"

. Після освячення плодів, родина урочисто сідає за стіл і !сть яблуками з медом, запиваючи виноградним або яблуневим вином, - "щоб садовина родила. На Спаса

закінчуються жнива. Женці та жниці ходять по ниві й збирають колоски, потім сплітають вінки і зберігають їх до наступного року.

На Спаса літо зустрічається з осінню, і природа надзвичайно щедро показує свою красу і багатство,                              і

Тож вітаємо вас \______________

з цим знаменним святом і нехай в вашому житті панує мир, спокій і добро! Нехай горе і нещастя обходять стороною ваш дім! Щастя, успіху вам і вашим родинам! Нехай з нами буде зажди Господь Бог!

рт со(ЛТЧТгиййень;Ж>с*рпня, зустрічає свій

іий ювілей дбайливий хрещенийбатько,- ,,

чуйна та доброзичлива людина "^ ^.Д

Олександр Станіславович КАРПОВІ ^ •,,

Тож даруємо ювіляру такі вітання: За роком рік життя невпинно лЦие, Дарує весен веселкоий чгВс-У цю прекрасну ювілейну днину Вітання щирі ти прийми від нас. Хай доля тобі шле добро і щас#я, Міцне здоров'я, море благ земних, А щедрі дні, мов рушники квітчасті, Нехай ще довго стеляться до ніг. >3 повагою - сім'я Пити та хрещениця Марина.

Ярним урожаєм, святкує свій ювілей чуйнацкиттвро іудра людина, гарна господиня, дорога матув^Г ч-

Ганна Миронівна БОЛКУН!

Здоров'я міцного на довгі ррки Щиро бажаємо Вам залюбУи. Хай доля дарує щастя довіку Достатку і миру у домі без ліку. Калиною радість в душі хай квітде, Сопілка любові хай серце хвилює, А роси ранкові безмежно і щиро Щоденно дарують наснагу і силу та вдячністю - діти та вся велика родима.

Зл,

ОВЕН У вас залишилися невирішені проблеми, бажано ПРикласти всі зусилля, щоб упоратися з ними Вам необхідна самодисципліна - від цього будуть залежати нові перспективи. Сприятливий день - середа, несприятливий - неділя.

ТЕЛЕЦЬ Відносини з колегами по роботі і начальством складаються гармонійно. У вихідні більше часу приділіть сімейному відпочинку. Сприятливий день - вівторок, "^сприятливий -п'ятниця.

БЛИЗНЮКИ Не варто занадто відстоювати свою думку. Ьільше приділяйте уваги роботі і вона принесе відчутні плоди, "«екстравагантних учинків бажано відмовитися. Сприятливий День - четвер, несприя гливий - субота.

. РАК Ви покажете навколишнім приклад блискучого професіоналізму. Семінари або корпоративні виїзди допоможуть вам налагодити стосунки з колегами. Сприятливий день - середа, несприятливий - вівторок.

ЛЕВ Вам необхідно заспокоїтися і зосередитися на найважливішому. Особливу увагу приділіть дітям або молодшим Родичам, постарайтеся відгородити їх від імпульсивних і необдуманих вчинків. Сприятливий день - четвер, несприятливий ■ п'ятниця

ДІВА Сприятливий період для початку ремонту або інших серйозних змін у вашім будинку, а можливо і для переїзду. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий - середа.

ТЕРЕЗИ З'явиться реальна можливість поліпшення матеріального благополуччя. Дійте обережно, з холодною головою і твердими руками. Не ризикуйте даремно, але і не упускайте своїх шансів. Сприятливий день - середа, несприятливий - понеділок.

СКОРПІОН Імовірні несподівані зміни в питаннях кар'єрного росту. У вихідні прислухайтеся до голосу розуму, здобудете перемогу над собою, і ваші зусилля окупляться. Сприятливий день - субота, несприятливий - понеділок.

СТРІЛЕЦЬ Кар'єрні пориви починають відзначатися позитивними результатами. У вихідні спокійно вислухайте претензії з боку близьких людей. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - середа.

КОЗЕРІГ Будьте уважні до подій, що відбуваються, не пропустіть знака долі. Залишіть для себе хоч трохи вільного часу у вихідні і насолодіться ним. Сприятливий день - середа, несприятливий - понеділок.

ВОДОЛІЙ Краще поменше набридати начальству, його може дратувати ваша активність і ініціативність. Гарний час для відновлення втрачених зв'язків і контактів. Сприятливий день -.понеділок, несприятливий - середа.

РИБИ Вам може супроводжувати успіх у пошуках нової роботи. Сприятливий період для підготовки фундаменту майбутнього кар'єрного зльоту. Можливе виконання неймовірних бажань. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - четвер.

і

^Л ^13 серпня сеп '„, ! нашогЛиціі-----

Ч ілрРГ'я Іві------- .....^..,

/іЩепЛ/Щш синочку, 16 років тому,. г*»вц,же "погожим, -ІітіЮінЩ ти з явився на цей Божий свіг;-(цоВ зробите його іМе\івкравГшим і прекраснішим. Тепер ти уже дорослий'! тобі ас<Мюснаги. Віримоутвоющасливузіркутаудаіуіибаж&біо ідобрадумане здійснилося!                                     -*^ •""■•

'"[літ - то юний вік,

мало пройдених ^ ,_ світ привітний і яс їй буде він завжди ті ^хай цвіте твоє життя, ,ьогодні і на майбуття, Ідоровий будь, щасливий будь, ці 16 не забудь!

1 к швидкоплинно біжить час. . Ззираючись назад, ми з радістю таросмішкою на вустах згадуєм яскраві миті життя нашого у* дорослого і талановитого сина. Та.-. саме талановитого, адже має не одну нагороду з бальних танців. Сергійко ще змалечку танцював вдома. Активний, веселий, він схоплював усі рухи танцю, які бачив на екрані телевізора. Спостерігаючи за ним, миуже тоді розуміли, що наш син -талановита дитина. З 6 років він з задоволенням почав дувати танцювальний клуб /, що працює у Старокостян-Ві. Та вже згодом він здобув і першу нагороду. З кожним ранням наш син все більше і і прагнув до мети. Завдяки рофесіоналізму тренера та своїй ■полегливості і таланту він виборов їки та 103 медалі. У 2014 році а(\ (...„; ""-рий зайняв почесне 2 ' майбутньому син йти найвідоміш ркети світу. Сергій ний-друг Наш син -Ч'ордівть!            /

З любов'ю та на)ііцйріпМии привітаннями - мами, •.' тато, сестричка та вся родина.

Нашій родині прекрасне свято - перши; Лонь народження дорогого синочка,

^братика, онучка Андрійка РУСАКА!

Тож даруємо нашому сонечку такі слова: Нехай Тобі завжди сприяють зор           ^

Т<ай здійснюються прагнення Ті ї летять, немов метелики цасливі, неповторні дні } та міцними обіймами

тато, сестричка Вікуся те бзбуся Лена.

7? иіуністі

"- ■ _' 3 иіз*снют)(»-та лвте^ок^ зіг^бі віта&м^д*іг^асивим 25-річним юе           _

, ^ /                любу матусю та гарну невістку

) Людмилу Станіславівну гп"

ю іДиро у . ДружииуТ V

який вона зустріла Щф

Якби зійшлися дві зорі, , іайдуги сплелися в перевесло, ' ^Тоді б, напевно, гори зоярті ' дарунок ми тобі принейВи, -Але по немочі людськЦ, '. є здійснемо свого бажаная,,' Отож прийми ти від душі. Палке і щире привітанф*. Хай зло далекими стежинами обмина^:,' А успіх супроводжує в усьому і завжди, бє без клопотів печалі і журби

,                                 А успіх супроводжує в усьому і завжди,

НЬкай в душі тільки весна буяє без клопотів, печалі і журби. Вл&итгі'нехай все буде добре без чого не складається життя .Лірбов, здоров'я, щастя та щира, добра, людяна душа! ЗлюЦов'ю - чоловік Олександр, синючок Тимофій, ^- — "-           свекруха Олена, свекор Леонід.

. ПгрнЯІГСге-річний ювілей найкраща уГйт}сес

Валентина Степанівна КАНАР

М                                                           Є ювілеї;

Та є одна з найкращих дат, Вітає щиро вся родина удень, коли тобьбб! Хай пахучим цвітом стелиться дор5^,

Хай відходять в далеч горе і біда., Хай же будуть щастя і міцне здоров'я. Радість і повага на многії лііач За пройденим не треба сумувати, Попереду щаслива жде пора, Хай буде щедрим ювілейне свято, .                                    Здоров'я тобі, любові і дабра$

З любов ю - сестра Люба з чоловіком га усі ріДнЬ

' Найкращі вітанн-іЛІЧіиср^и б$^зіцн>го ювіяеюр.зру^мо тіо^Й0ТГдружиш, любій матусі, пзсц*нікбабусі,

Валентині Василівні КУШНІР,- ~

я4ий вона святкуватиме 16 серпня. ТВІЙ ювілей - не тільки твоє свято, Радіють всі і рідні, й друзі теж. 'Хай Бог пошле ще років багато, Здоров'я, щастя, радості без меж. Нехай добром наповнюється хата, Достатком, щирістю і сонячнцм.4еплом. а^й буде вірних друзів в ній ( стя, доля огорта крилом,

^ весни будуть світлі, легкокрилі,! НеЬуде,втоми лагідним рука/ Неііай здійсниться те, що не £ І добре^сеоце не підкориться рокам.

ІҐлюбов ю то повагою • чоловік, дТги та онуки.

онучку *і#ег^дентку рдгукатерину Олександрівну 2 КОВАЛЬСЬКУ щиро вітаємо з 18-річчІІ^І^' ■';

'""■"■                    яке вона святкуватиме ІТсЦртмя.^

Тож прийми, наша дорогенька, такі вітання:ї в Хай сонце твою доленьку освітить, І радістю освятиться жиТтя, ^.— Нехай твоя дорога буде свіЛв, * Щасливим і безхмарним майбуття!/ жаємо, щоб легко було вчитьрь, Щоб з вуст лунав веселий смх,^ А ми тобою, щоб могли гордитись,

__________                                      І раділи з успіхів твоїх!

З найкращими побажаннями, безмежною любов ю ге СОтнямМУіомілунків • мама, тато, сестричка ЛІля з сім'єю, Г=                             тітка Галина з сім'єю, бабуся та дідусь.

1.00.21.00. І 20 Підсумки

ДНЯ

1.35. 19*5 3 перших вусі Л5. 19 00 Про головне 1С1 ЗІ>П в- -Шедевр-ИШГоМонтеКрісто-12.05Т с-П-отіхвилиндо

метро-13 00 Новини 13.15. 18.15 Час-Ч

13 35 М/с «Сандокан.

14 00 Світо

14 35 Надвечір'я 'П.5О кордон держави

.20 Х/ф «Коала • кухні' 18.00 Еигопето ШЗНянфсдаштїяим) 20.00 Схеми

30.30 ДЧ> -Стонім свободи-21.407$ " .і™^чг

/ф *С>ід- 16 ф. «Тут

2200 МЬ -На порозі історії-22.55 гайка. Кено. Максима 23.00 ТРК -ЕРА-

.18 нічний канал

.55 ТелеАкадеміо

і.ЗО -Секретні матеріали-

2014-5.45. 7.15. 7.35, 8.10. 9.10.

9.35 «Сніданок з .00.7 30. &00,3.30,900.9.30.

19.30.5.25,16.45 ТСН .10 'Особистий рахунок-6.35. 21.00 •Чистопеге-10.00,10.35 М/ф «Алладін. 11.30,21.20Ш«Свігт-2« 12.45,13.45,4.10-Омейні

мелодрами-2* 14.45.15.45X4-Терпкий

смак кохання-17.10К/ф*величнестолгггя.

Ажялана-3-20 ЗО <^кретнье материап^-

2014-а.35,23.35Х/ф.Свати.

життя без гриму» 0.50 Трклер «Джошуа»

__ І в

0.21.00, 1.25 Підсумки

. Дня

В.35, 19.45 3 перших вуст

Д45. 18.00 Про головне

ПОЗО Схеми

Ні.Ю.Т'с.МонтеКрісто.

П2.05Т с-Пиггьхвилиндо ^ метро-І13.0С Новини ■13.15 Час-Ч Іі3.35М/с-Сандокан-ІМ.00 Як це? щ'і ЗО Театральні сезони ш'" 55 Віра. Надів. Любов І16.25Х/ф«Капучинона

її 8 15 Еигміе*5 118.30 Новини (із )

•.00. 8 00. 9 00. 12.00,

17.45 Новини 7 10. 8 10 -Ранок з Інтером-9.10,20.40ТД;кАроматшигшм№ 11.05 Д/с «Слідство вели .. з

Леонідом Кяневським-12.25, 4.10 Д/с -Склад злочину 13.20. 14.20 Д/с «Легенди

радянського розшуку-

14  45 -Судові справи-

15 4$ «Сімейний суд-

16.45 Т/с "Небесна любов-18.10 м/ф -Сгосулься кожного-19.00 Т/с "Попи станиця спить-20.00 Подробиці 22.35Т/С-Колишня дружина-1.00 Х/Ф «Дещо про генрі-

6.40 Т/с -Таксі' 7.05,8.10Т/с«Леся+Рома« 7.45,8.45. 12 45, 15.45. 18.45,

22.00 Факти

9.15, 19.20 Надзвичайні новини 9.55,16.45Т/с-Вулиці розбитих

ліхтарів. Менти-6» 11.45.13.15Т/сПрокурорська

перевірка-

14.30,Ш5.20.10Т/с«Лггейний. 22.20Х ф-Іранитель-0.10Т с«Стріла-І.ООХ/ф-Смертельнийудар-

5.45, 6.55 КйзТіше 5.50 М/с «Котопес» 7.05 Вся така раптова 10.00,23.00Т/С.Щаслив разом. 16.40 Серця трьох 18.20 Абзац1 19.00Т С'Вороніни-22.00 Т с ■Останній з Магикян-0 10 Служба розшуку дітей 0.15Х ф-Табір року-

6.10, 16.00 «Все буде добре! 7.55, 18.30 «Неймовірна правда

про зірок-9.10 «Зіркове життя. Окільцював

ЧОЛіЧІЧК.І

10.10 Х/ф .Любов Аврори-11.55. 20.00 -Слідсіво ведуть

екстрасенси-12.50 «Битва екстрасенсів.

Апокаліпсис-1500 В б

Апоалсс Все буде смачно!-22.00 Вікна Ві б

Вс , 22. Т/

, 22.00 Вікна 21.00 Т/с -Вітер > обличчя»

22.35 «Давай поговоримо про

секс-0.30 Нічний ефір

14.00 1735 Новини 7.10, 8.10 «Ранок з Інтером-9.10 Т/с «Аромат шипшини» 11.05 Д/с «Слідство вели... з

Леонщом Каневським-12.25, 3.25 Д/с «Склад злочину. 13.20, 14.20 Д/с «Легенди

радянського розшуку» 14.45 -Судові справи-1545 ^-Сімейний суд-16.45 Т/с -Небесна любов» 18.10 М/ф -Стосується кожного» 19.00 Т/с «Поки станиця спить» 20.00 Подробиці 20.40 Т/с -Мисливці за

діамантами» 1.15 Х/ф «За тобою»

|12ОТ[

.00 ТРК -ЕРА-

_18_Н1ЧгіИИ КАНАЛ дйа Кас, Секунда ую« Х/ф «По-модплиу.

■Секретні матеріали-

2014' 3.45. 7.15. 7.35. 8Л0. 9.10.

9.35 «Сніданок з 0,7.30, 6.00. 8.30, 9.00, 9.30, 19\30, \ЬАІ ТСН

7.10 «Особистий рахунок-В.35 .Чистопете-ІІ0.00. 10 35 М/ф -Алладін І11.35Х/ф«Свата-2. ■12.50, Г3.50 «Сімейні П мелодрами-14.45,15.45Х/Ф .Терпкий і смаккохання» І17.10,1.50Хф.Величне століття. Роксолана-3-0.30-Вечірній шів-2013-125 -Світське життя-1.30 Х/ф •Викрасти за 60секунд.

6.35 Т/с «Таксі.

І.55,8.10 Т/с«Леся+Рома»

7.45. 8.45, 12.45, 15.45, 18.45.

22.00 Факти

9.15. 19.20 Надзвичайні новини 9.55.16.50Т с-Вулицірозбитих

ліхтарів. Менти-6» 11.55, ІЗ.іЕт/сПрокурорсма

перевірка» 13.35 Дістало!

14.35,16.15,20.10Т/с.Лггейний» 22.20 Х;ф -Небезпечна людина» О.ЮТ/сСтріла. 1.00 Х/ф ■Хранитель-

|7.00, 8.00, 9.00. 12.00,

устер ШЕ Підняття прапора України за участі Президента Украіни П.Порошенка 3.30 Національний ві ДПКЄ 201

5.45,655 КйзТіте 5.50 М/с «Котопео 7.05Т/С «Вен така раптова-9.00,22.00ТсЮста«йз

Магикян-

10.<Ю,19.00Т/с«Воронни. 16.45 Серця трьох 18.20 Абзац! 23.00Х/ф«ГаропумКумарідуіьу

6.15 Х/ф -Бережіть чоловіків» 7.40Х/ф»Королева

6.00 Малята-твійнята

6.25.10.25 М/с «Маша і ведмідь

6.50. 9.30 М/с -Клуб Вінкс

Школа чарівниць-7.45 Мультик з Лунтіком 8.25 М/с «Гуфі і його команда» 10 55 Єралаш

12. ООТ/с-Маленькі таємниці» 13.50. 17.00 Даєш молодь! 15 50 Віталька

18.00,23.00 Т/с «Світлофор» 19.00 Розсміши коміка 20.00Т/с-Кухня-21.00 Країна У 22.00, (ГОО 6 кадрів 1.55 Чортівня

5.ір,15.15Т/с«Слідсаламандри.

8.30 Ранковий «Свідок»

9.00, 4.15 «Випадковий свідок»

10.00 Т/с «Коломбо»

12.00, 15.00. 19.00. 21.40, 2.15,

З 45 «Свідок»

12.30, 2.45 «Речовий доказ» 13.10,19.30Т/с>Шаповалов» 22.00Т/с«Читающийдумки-2» 23.45Т/с«ІіСІ$:Лос-

Анджелес-3» 0.40Т/с«С8І:Майамі-10»

6.30. 6.45, 7.15, 7.35. 7.45, 8-10, 8.20, 8.35, 8.45 Ранок на П'ятому

6.40. 0.50, 2.50. 5.50 Огляд преси

7 00, 8.00. 9.бо, 10.00. 11.00,

120Ь. 13.00, 14.0Й, 15.00,

10.05 Х/ф «Чародії» 13.00 Х/ф«Д'Артаньянітри

мушкетери» 18.00. 25.00 Вікна 20.0Й.22.35Т/с«Час любити» 0.25ХУф«Любов Аврори»

6.00 Малята-твійнята

6.25,10.25 М/с -Маша і ведмідь»

6.50. 9.30 М/с «Клуб Вінкс:

Школа чарівниць» 7.45 Мультик з Лунтіком 8 25 М/с «Гуфі і його команда' 10.55 Єралаш

12.00 Т/с «Маленькі таємниці. 13.50 Даєш молодь! 15.50 Віталька

17.00, 19.00 Розсміши коміка 18.00,23.00 Т/сСвгтлофор-20.00 М/ф «Корпорація монстрів» 21.50, 0.00 6 кадрів 1.55 Чортівня

9.05.18.30 -Неймовірна правда про зірок»

8.30 Ранковий -Свідок» 9.00 «Випадковий свідок-9.25Т/с-Брудна робота» 13.10Т с-Шаповалов» 15.00. 19.00. 3.05 -Свідок» 15.1ЙТ/с«Кзменська-6» 19.30 Х/ф «В Париж! ■ 22.00Т/с«Перевізник> 23.45 Х/ф.Ціна страху» 1.45Т/с «Законі порядок. Злочинні наміри-9»

6.30, 6.45. 7.15, 7.35. 7.45, 8.10

8.20, 8,35, 8.45 Ранок н П'ятому

6.40, 2.50, 5.50 Огляд преси

7.00, В.Об. 9.00, Ю.ОСГ 11.00 12.06, 13.00, 14.06, 15 ОС 16.00, 17.00, 18.00, 19.0С 20.00, 21.00. 22.00, 23.00 0.00, 1.00,100,4.00 Час новин

7.10, 8.15, 22.40, 23.20, 0.1 Бізнес-час

7.30, 8.30, 9.30. 10.30. 11.30 --1 13.30, 14,36, 15.Г

ціональний ві а ДПКЄ- 201 ІНАЛ П

на ДП ФІНАЛ

111.35Т/С «П»ять хвилин до . метро» ■12.40 Світло І13.10 Хочу бути її 3 30 М/с -Сандокан» ■14.25 Околиця ■14.55 Українського роду 115.35 Наш сгюрт Олімпійська І слава Украіни ■16.20 В госіях у Д Гордона 117.40 Концертна програма " -Символ краіни-

прапор Украіни-І18.45 Книга иа 9.25 Д/ф -Харків 41-43.

Життя як воно є-В1.00, 1.20 Підсумки дня £1.40 Дреди епохи 2.10 премгера. Моякраіна 2.40 Мегалот 150 Суперлою, Трійка.

Кено &3.00 ТРК -ЕРА-

~ їв нічний канал

150 -Надвечір я- з Т Щербашк

5, І9 30ТСТГ

3. 8 25 М ф -Гуфі іа його

3 00 .Сипали жиин-

С/ф-Мйла Москва-

л і киш. Вечірній иааріал-Е Розсміши комиа-5* ) -Украінсьш юнічщи

На России-рі20 Амімаційний -Мульїи

2.30Х/ф«Деі«. иааалежиості-

1.40 Х/ф «Кохана-

8.00 «Школа доктора

Комаровського» 8.30 «Городок» 9.30 -Новости» 10.00Х ф-Вокзал для двох-13.00Т/с-Яприйдусама> 15.55 -Міжнародний фестиваль

гумору .іОрмала-18.00,20.35Х/ф.Підмінав

одну мить» 20.00 Подробиці 22.30 Д/ф-Гаджи. 23.30Т/с «На безіменній висоті.

12.31 16.31

17 30, 18.30, 22.3

8.55 «Все буде смачно!» 9.50Х/ф«Діамантоварука» 11.50 «Хата н а тата» 13.30 Т/с «Час любити» 17.05 «Кохана, ми вбиваємі

дітей-) -Х-Фактор-5»

6 10 Факти

6.45 Світанок

7.35 М/ф -Скубі Ду і Король

гоблінів-

9.05 Зірка УоиТиЬе 10 30 Дача 10.55Х/ф-При6ульці-2.

Коридоричасу» 12 45 18 4?Факіи 13.2Й Х/ф -Матриця-16.05Х,ф.Матриця-2.

Перезавантаження» 19.15 Надзвичайні новини

20.10Х/ф«Матриця-3.

22.40 Х/ф «Останній самурай-1.20 Х/ф «Воїни світла-

6 00 Нереальні історії

8 10, ІСГОО Ревізор

12 45 Страсті за Ревізором

14 00 Уральські пельмені

15.45Т/с-Вороніни-

18 40 М'Ф 'Тіір.іан-

20.40 Х/ф«ГЬаЕндера-

23.05 Х/ф «Хатина * лісі»

1.00Х/ф.ГароладІКумарідутьу

19.00 .. _____г _

21.55 «Вагітна в 16-22.55 «Дочки-Матері> 23.55 'Лавай поговоримо про секо 1.40Х/ф«Д'Артаньянітри мушкетериї

6.00 М/ф «Маленькі герої»

7.30 Лентяево

8.30 М/с «Смішарики»

9.00 Мультик з Лунтіком

9.40. 10.05. 10 35 М/с-

11.25 М/ф«Великий мишачий

детектив» 12.40 М/ф «Мами застрягли ні

Марсі-

14.10 Х/ф «Школа супергероїв» 16.00 Х/ф -Боги, напевно,

зійшли з розуму-18.05 Х/ф -Боги, напевно,

зійшли з розуму 2-

Розсміши коміксі

6 кад|)ів

Ііечаїка зрозуміють

в.25 Х/ф «Вам і ж

8 00 »Карао.і' іч

неснилосі-Млідані-

8.00 Т/с «Брудна робота-

11  30 -Речовий доказ

фатальний подарунок

12 00 «Головний свідок-

12 50, 3 00 -Випадковий свідок 13.30 -Правда життя. Професі

перукар-

14.00 Д/с «Таємниці радянськог іциту

. іеіікільнии- Свідок» Т/с«1»смниціслілстм-К

____.Гопі 1,1 і-мішні-

0.00 Тс 'Перевізник* 1.40Х ф.Жишімшкнк-вввввввввя^і^^^^ваввшві

6 30. ЇВ 10 4 ЬО Мч-цовии чл

16.00. 17 00, 18.00. 19.00. 20.00, 21.00. 22.00, 23.00, 0.00, 1.00. 3.00, 4.00 Час новин

10, 8,15, 22.35, 23.15. 0.15 Бізнес-час

30. 8.30, 9.30, 10.30, 11.30, 12.30. 13.І0. 14.36. 15.30, 16.30. 17.30, 18.25, 22.30, 23.30, 0.30 Час. важливо

.40. 18.20, 23.25, 0.25. 6.20 Час спорту

50 Автопілот-новини

40 Трансмісія-новини

50 Драйв

35, 10.35, 11.35. 12.35, 13.35, 14.3Й, 15.3І 19.30. 20.10, 21.10, 1.1І 4.15 Час. підсумки дня

7.10 Територія закону

7,35 Велика політика

8.10, 2.40. 5.45 Місцевий час

8.30 Вікно в Європу

1.40, 3.30, б.ООЧас-Тайм

.32 Кримінальні новини

35 Кіно з Яніною Соколовою

.05,13.10Т/с«ОСА» { УКР .00,9.00.15.00.19.00,3.00 Події

15 Ранок з Україною

15,14.10,15.25,17.10Т/с«С/вд» 0.00Т/с«Умовиконтракту-2» 2.00. І9.45 -Говорить Україна» 8.00Т/с«ДворняжкаЛяля»4с. !1.00Т/с«Скасуваннявсіх обмежень»

.00 Події дня

.30Т/с«Ментузаконі-2»

.00 «Шеф-кухар- |ч %& ЗО «ТОРЗНОР-ЗОТ/сХтоудомігосподар»

М/ф

ТсВ

З.ЗОТ/С "ТИ-МОС ЖИТТЯ:

5.15 «Шопінгмонстри»

6.10, 19.00 «Орел і Решка,

Курортний сезон» 7.10, 2X00 «Розсмішикоміка-8.00 «Звана вечеря-

23.30,0.30Час. важливо .40. 18.20, 23.25, 0.25, 6.20 Час

спорту

.50 Автопілот-новини 8.40 Трансмісія-новини 9.35, 10.35, 11.35. 12.35, 13.35 14.3Й, 15.3Й, 16.35, 19.30. 20.10,, 21.10. 1.15, 4.1Й Час. підсумки дня 7.15 Мотор

7.35, 18.35 Машина Часу 18.10, 2.40, 5.45 Місцевий час 21.40, 3.30, б.ООЧасО'айм 22.10 Особливий погляд 0.32 Кримінальні новини

-

6.05 Таємниці зірок              УКР

7.00,9.00,15.00,19.00,3.00 Події 7.15 Ранок з Україною 9.15,14.10,15.25,17.10,21.00

Т/с «Слід»

10.00Т/с«Умовикоитракту-2» 12.00, 19.45 -Говорить Україна 13.10 Т/с «ОСА»

16.00Т/с «Дворняжка Ляля»5с. 23.00 Події дня -гЗОТ/с«Метузаконі-3»3,4с.

І:з»з61 І:о3оот^фХтоїДОМІГОСПодар<

9.50Т/с.Всіжінки-шдьми-13.30Т/с«Ти-моЕжиття»

15.15 "Шопінгмонстри» 1610, 19.00 «Орел і Решка

Курортний сезон» 17.10, 23.00 «Розсмішикоміка> 18.00 «Звана вечеря» 20.00 >КВК-

23.50 «Прожекторперісхілтон» 0.40 «Велика різниця»

6.10 Іноземна кухня

6.30 Телеторгівля

7.35 М/ф

10.10 Школа доктор:

Комаровського 11.30, 17.10 Жіноча форма 13.20, 23.55 Модний вирок

6.40,14.35,18.35,19.35.22.35,1.15,

1.40,5.10,5.40 Машина Чад

7.00.8.00,9.00,10.00,11.00.12.0Й

13.00, І4.00, 15.00, 16.00 17.00, 18.00, 19.00, 20.00 21.00, 22.00, 23.06. 0.00, 1.00,2.00,4.06,5.00,6.00 Час новин

7.10. 8.10. 18.25, 23.25. 0.25, 3.25 6.20 Час спорту

7.20,22.20,23.20,0.15,3.35 Бізнес

7.30, 8.30Л30. 10.40,12.30. 1330 14.30. (530, 16.30, 17.30 18.30, 19 30. 20.30. 22.3С 23 30. 0.30. 1.35, 2.35, 3.30

4.45, 5.30 Час. важливо 7.35 180 градусів 8.35 У кабінетах 9.10 Мотор 9.15 Мамина школа 9.35 Ушавтоконтинент 10.10 Вікно в Європу 11.10 Трансмісія 11.30 Время Важно 11 35 Автопілот-тест 11.45, 23.35 Історія успіху 12.20 Зооакадемія 13.10 Драйв 13 35 Інтелект иа

1535,4 І5КінозЯнкж)Соколсвсіс 16.35, 20 35 В ка&нетах 17 15 Міграційний вектор 17 35, 2 40 Феєргя мандрів 19.15. 20 20 Тема/Хрста тижня 2! 10,035,3.40 Велика полггика "1,35.300 ВкновАмерику

7 00. 15.00. 19 00. 3 50 Подіі 7.10Т/с.Інтерни-117,118с. В.15Т/С «Інтерни-202,203с.

10^50?'

6 00 -Шеф-кухар-6 30 ЛОР5НОР-

00 М/с «В дорогу з Нодді' .30, 12,30 М/с «Смурфики-00. 13.25 М/с «Маленьке

королівство Бена і Холлі-.30, 11,00. 17.45 М/с «Фіксики-.45,11.15.15.40.21.50 М/с «Оггі

та кукарачі-00, 18.30 М/с «Дружба-це

І.ЗО. 9^2О.°Ї0.10, 10.30 М/с 2.00, 18.10 М/с «Свинка Пеппа» 2.50, 13.10, ІЗ 45 М/с 3.55, 19.00 М/с -Маша та

Ведмідь» 4.25 Єралаш 4.45, 15.15 М/с 6.30, 22.40 М/с -Хрюсик і

Мухася»

17.00, 19.25. 20.10 М/с М.00 Казка з татом 1.10. 21.40, 23.05, 23.30 М/с .00 М/ф

.00 М/Ф .10 "Обережно, модерн!-.35 Т/с «Спецзагін Кобра 11. .35 ■ДжеДАІ. Воіни доріг. .00, 18І0, 22.00 Новини

«Спецкор»

9.30, 22.30 -Люстратор 7.62-9.35 Х/ф «Плащаниця

Олександра Невського-2.25 Д/ф >НЛ№ 3.45 Д/ф «Кулемет «Максим. 3.55 Д/ф «Погляд зсередини: катастрофа                     в

Мексиканській затоці-5.20 Д/ф «Літаки Другої світової

війни» 16.30 Т/с «Вулиці розбитих

ліхтарів-5* 18.55 Ліга Європи. Дніпро-Хайдук. Пряма трансляція 21.00 .Профутбол-22.35 Т/с «Цілком таємно-0.35 Х/ф «Печера дракона-

14.15, 21.00 Стань на 10 років

молодше

15.10 Таємниці шеф-кухаря 16.00 Квадратний метр 18.00 Д/с-Гра долі» 20.00 Д/с «Зоряні історії» 22.00 Правда про їжу 0.55 Колір ночі

6.00 М/с «В дорогу з Нодді». 6.30, 12.30 М/с «Смурфики. 7.00, 13.25 М/с «Маленькі

королівство Бена і Холлі» 7.30, 11.00, 17.45 М/с «Фіксики 7.45,11.15,15.40,21.50 М/с «Оггі

та кукарачі» 8.00, 18.30 М/с -Дружба-ці

8.30,9.20, 10.10, 10.30 М/с 12.00,18.10 М/с «Свинка Пеппа. 12.50, 13.10, І3.45М/С 13.55, 19.00 М/с «Маша ті

Ведмідь^ 14.25 Єралаш 14.45, 15.15 М/с 16.30, 22.40 М/с «Хрюсик

Мухася"

17.00, 19.25. 20.10 М/с 21.00 Казка з татом 21 10 21.40, 23.05, 23.30 М/с 0.00 М/ф

6.00 М/ф

6.10 •Обережно, модерн!» 6.35 Т/с •Спецзагін Кобра 11 8.35,21.00 -ДжеДАІ. Воїни доріг. 9.00, 18.30. 21.30 Новин

«Спецкор-

9.30, 22.00 «Люстратор 7.62. 9.35Х/ф«В'язень замку Іф» 14.55 «Нове Шалене відео по

українські»

16.25 «Облом ЦА. Новий сезон: 19.00 Т/с «Вулиці розбитих

ліхтарів-5»

22.05 Х/ф «Битва за Лос-Анджелес-0.00 Х/ф «Чорнокнижник»

7.30 М/ф

9.45 М/ф «Трістан та Ізольда-

11.15 Х./ф «Хатіко: Найвірнший

13.00 -ВусоЛапоХвіст» 15.00 «Орел і Решка. СРСР-17.00 "Орел і Решка Шопінр 18.00 Х/ф «Випадховийчоловк. 19 50 «Вечірній квартал» 21.45 «КВК» О.ООХ/ф«Дп«амоп>найкрашрп)

1.45 Х/ф«Хороший хлопець»

6.10,7.40, 14.00, 19 50 М/ф 6.30 Телеторгівля 10.20 Дитяче меню 1120 5 ідей для дитячої

, 17 00 Королева декору 13.15 Квадратний метр 15.10 Таємниці шеф-кухаря 16.00 Модний вирок 17.65 Про життя 18.50. 22.00 Д/с «Зоряні історґ 21 00 Стань на 10 років молодше 23.00 Х/ф-ІЧшантиш» 0 55 Де -Секрети долі-1.40 Запитайте у кухаря

6 00, 8.00 М/с -В дорогу з Нодді 6.30 Класична анімація

7 00, 12.05 М/с «Смурфмки-

7 30,8.30,9 20, 9.50. 10 10. 10 ЗС

М/с 10 45 13 40 М/с-Смішарики

Пін-код-

11.15 Корисні підказки 11.25. 1806 М/с •Свинка Пепш' 12.30 М с -Опівія. 1300. 18 30 М/с -Дружба-ц.

1325,17*45М/с -Білка іа&ріла' 14 06, 19 00 М.с -Мата

Ведмідь-14 ЗО М/с -ТУмом і Пумба-

л ш Ая «ні І        Вк       _ _ _д

«От

10. 2100, 2140. 22 5С

М/с

Проводиться набір на ВЕЧІРНІ КУРСИ ПЕРУКАРІВ

на базі Красилівського професійного ліцею. Термін навчання - 3 місяці. Видається документ державного зразка. Довідки за т.096 137 31 06

Ліцензія №395571

КАФЕ «НАБЕРЕЖНА»

Запрошує на роботу

офіціанта, бармена та бармена, який шукає додаткову роботу.

3/п висока.

тел. 097 709 10 01

ПОТРІБЕН ОФІЦІАНТ В КАФЕ "УЮТ"

тел. 4-10-64 тел. 067 336 42 73

ПОТРІБЕН ОФІЦІАНТ

в піцерію "ЛАКІРОДЖЕРС" тел. 067 381 61 77

На роботу потрібні

ПІДСОБНІ ПРАЦІВНИКИ

БЕЗ ШКІДЛИВИХ ЗВИЧОК.

Звертатися за тел. 096 046 75 71

3 8.00-18.00

ПОТРІБЕН БУХГАЛТЕР,

СТАЖ 5 р.

т.06738070 07

ПІДПРИЄМСТВО ЗАПРОШУЄ ЧОЛОВІКІВ ТА ЖІНОК

І -РІЗНОРОБОЧИХ З/П 2500-3500 ГРН/МЮ.

-ОХОРОНЦІВ З/П 1500-2000 ГРН/МІС.

ВАХТА. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

БЕЗКОШТОВНЕ.

ТЕЛ0975949420 ____

РОБОТА!!! Охоронна фірма приймає на роботу охоронців, чоловіків та жінок, 20-45 років

ОФІЦІЙНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

ПРОЇЗД ТА ПРОЖИВАННЯ ЗА РАХУНОК ФІРМИ ;                    ЗАРОБІТНА ПЛАТА ВЧАСНО

і т.096120 44 48,068 721 02 85

Запрошуються на роботу

І ПРОВІЗОРИ ТА ФАРМАЦЕВТИ

в М.Хмельницький.

тел. 063 874 29 80

тел. 066 965 7612

БОНІ АВТО СЕРВІС

запрошує на постійну роботу

автоелектрика

автослюсаря

Досвід роботи в галузі обов'язковий. тел. 067 311 77 22 тел. 096 316 68 40

ПАТ "Старокостянтинівський завод КПУ запрошує на постійну роботу електрозварників на півавто-матах для зварювальних робіт по виготовленню теплообмінників. Вимоги: досвід роботи на певній посаді.

т.4-11 -07,4-14-65,0671107642

ТОВ "ЯСЕН-ПОДІЛЛЯ" запрошує на постійну роботу працівників:

-   ЕКСПЕДИТОРА вимоги: знання основ

документообм у. відповід^і/іьніі- іь. без шкідливих

• НАЧАЛЬНИКА ОХОРОНИ - вимоги: ирі ан

торсьм .ідібмін ті

- ЗАВІДУВАЧА СКЛАДУ - вимоги: Ііиііінц основ

■^ІНЖЕНЕРАЗ ОХОРОНИ ПРАЦІ ■ вимоги: до свід роОоїи

Запис на співбесіду за гал.: 093-923-4004. Співбесіда відбудемся за адресою м.С^рокостннтиніа. аул Горького 9 3.

рочистості з нлі од Дня Незалежноп України

■і і 00 Молитва м Уфаіну її І ЗО ДіФ -Ген свободи-

Іігбошвіем

І12 55 Православний вісник ІІ320 Школа Мері Поппінс ■іЗ 35 М/с -Сандокак* ■М 15 Фольк-гтшзіс. 1 Святковий випуск 1)540 Театральні сезони ІІ6 25 М'ф-Про козаків-

116 50 В гостях у Д.Гошіона

117 45 Прем-єпа. Д/Ф -Павло

Загреоельний. До запитання-■ід 00 Ситковий концерт з 1 Майдану Незалежності В1 00 І 20 Підсумки дня 21 40 Перша шпальта 12.10 Моя країна 255 Трйка. Кено. Максима ■- 30 ТРК -ЕРА.

8 нічний канал

,510 «Шість кадрів-г 00 -Велика ілюзія-

В 00 в.ЙМф-Гуфітайого Г команда-ІЗ 00 •Лото-забава-ІЇ0.00 -Світ навиворіт-3 1 Танзанія, Ефіопія-І11 25 «Маша і ведмідь» ■: • '0 М с -Пригоди Л Котігорошко-112.50Х;ф«КорольАртур. І;5 40 «Міняю жінку-6* лі 7 25 «Розсміши коміка-5-■і 8 25 «Українські сенсації. І На России. І5 30ТСН

Т' ЗО -День незалежності Г з Океаном Ельзи-І0.3ОХ./ф«Безнеї* *

любов* 20.00 Подроби 20.55 Х/ф.Вій 23.40Т/сВогнеиІмечем.

6.25 Світанок

7.00 Таксі

7 25 Анекдоти по-українськи

815 3іркаУоиТиЬе

13.30 Х/ф «Останній самурай*

16.35 На передовій 17.45 Революція идності 18.45 Фоктн тижня д О Соколовою 20.25 Укр.инл 2041 і 21.20X ф«Темнийлицар. Відродження легенди-

6.10 М/ф -Шкільні канікули' 7.35 Х/ф «Луїжунчик: Принц

горіхів-

8.30 Х/ф «План гри* 10.40 М/с «Дракони: Вершники

олуха*

12.35 М/ф-Тарзан-14.40 Уральські пельмені 16.25Т с«Вороніни» 18.25Хф.ГрзЕндера-20.40 Х/ф«Гіні незабутих предки* 22.40Х ф«Синевир. ^^ 0.10 Х/ф «Хатина в лісі*

гумору «Юрмала-В.40 «Вдалий проект. 9.30 «Недільні новини. 0 «Орел і Решка. На

таю світу-12.00Х ф-Дорогамо»

6.10Х'ф«Чародії. 9.00 -Все буде смачно!-9.55 *Караоке на Майдані» 12.10Т/сВітерво6личчіі' 16.00 •Х-Фастор-5-9.00 -Битва екстрасенсів-20 35 'Один за всіх-21.50 Хф «Мріяти не шкідливо* 23.40 X/ ф «Камінний гість* 1.35Х ф-Д'Арганьянітри муикетєри*

10.00.1900 Церемонії нагородження

■Лодинароку-2013. 11.25Х/ф-Раллі.

14.00 32.....":-■?

16.25 Шлях до перемоги-Наикін 16.50 Ювілейний вечір Андрія Д

а

Ювілейний вечір Андрія Демиденка -На відстані душі-, 1

20.15-Кумири

20.40 -Світські хроніки

2100 Т

20.1 20

20.40 Світські хроніки

21.00 -Таке спортивне життя.

Ольга Харлан-21.40 Ювілейний вечір Андрія

Демиденка -На відстані

душі- 2 ч 23.50 Х/ф.Маленька Віра.

6.00 Х/ф «Ця дика кішка.

7.30 Лентяепо

8.30 М/с "Смішарики-

9.00 Мультик з Лунтікої*

9.40. 10.05, 10.35, 112

14.35Х ■ *

16.35Х

18.00 КраІнаУ" 20.00 Розсміши коміка 22.00 6 кадрів 0.00 Дівчатка зрозуміють 0.55 ЄарДак

7.50 «Пересопницьке Євангеліє» 8.35 Х/ф «Три плюс два* 10.15хТф.Стріли Робін Гула-

12.00 «Останній день СРСР-13.00 -Спеціальний- Свідок» 13.30 Х/ф «Земне ядро. 16.15 «Україна 2014. Добровольці-17.10 «Україна 2014. Волонтери-18.05 "Україна 2014. Переселенці-19.00Т/С «Читакхцийдумки-2' 22.45 «Випадковий свідок-23.00 -Головний свідок» 0.00Х,ф.Щури-2.

6.30 Місцевий час

6.40, 10.35. 16.35, 23.35, 0.35, 4.50, 6.15 Машина Часу

7 00. 8.00, 9.00, 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.0Й, 15.00, 16.00, 17.00, 18.00. 19.00, 20.00. 22.00, 23.00, 0.00, 2.00, 3.00, 4.00, 5.Й0 Час новин

7.10.8.10. 18 10.23 25 0 25 Час

7 20,8 20. 22 15.23 20.0.15.3.35

Бізнес-час 7.30, 8.30. 9.30. 10.30, 11.30,

12.30. 1330. 14.30, 1530.

1630, 17 ЗО, 18.25, 19.30.

20 ЗО. 22.3Й, 23.36, 0 30,

1.35, 2.35, 3.30, 4.35 Час.

важливо 7.35 180 градусів 8.35 У кабінетах 9.10. 12.35. 19.35, 1.40 Велика

політика

9.35, 15.35 Вікно є Америку 11.15 Технопарк 11.35, 17.35. 22.35. 2.40 Кіно з

Яніною Соколовою ІЗ 35 Мотор 14.35, 3.40, 4.15 Феєрія мандрів 18 30 Вікно в Європу 20.35 В кабінетах 21.00, 1.00. 5.15 Час. підсумки

тижня

21.40, 3.15, 6,00 Час-Тайм 22.20 Територія закону

7.00, 8.00, 9.00, 9.45 Події 7.15,8.15,9.15 Ранок з Україною 10.00 Х/ф «Нічний гість. 12.00 Х/ф.Зчистого аркуша» 14.00Т/с«Ключі відминулого. 1 с. 15.00 Події спецвипуск 15.20Т/С «Ключі відминулого*

2,3 с.

19.00, 3.20 Події тижня 19.55 Карачун-звільнення

Слов'янська

20.40Т/С 'Ключі відминулого* 23.30 Великий футбол (.00 Д / ф "ДНК. Портрет нації'

■ИИИИівИіЯИВі/" 4.1

6.00 «Шеф-кухап»                 "

6.30 «ТОРЗНОІ

7.30, 8.15 М/ф

10.00 Х/ф «Хатіко: Найвірніший

11.50 «ВусоЛапоХвіст»

12.30 «Розсмішикоміка* 13.25 -Орел і Решка. Шопінг 14.20 «Орел і Решка. СРСР. 16.15 Х/ф «Випадковийчоловік: 18.00 "Вечірній квартал» 20.00 М/ф «Змивайся» 21.45 «КВК»

0.00Х/ф«Хорошийхлопець> 1.40 "НічнежиттЯ"

.25 Гляі.„. 10. 7.4Й. 14.00.

19 30 М/ф і 30 Телеторгівля 0.20 Дитяче меню І 20 5ІДЄЙ для дитячої 2.20. 17 00 Королева

декору

2.50 Квадратний метр 5.10 Таємниці шеф-кухаря

16.00 Модний вирок 7.35 Про життя 18.30, 22 00 А/с -Зоряні історії-21.00 Стань на 10 років молодше 22.55 Х/ф.Слисок

контактів» 0.55Х/ф«Романтики'

ПІСОК - СЛАВУ1А митий

1 КУБ. -175 грн. 1 т - 116,5 грн./т

ДОСТАВКА по місту, району, області, Україні

ЗІЛ-КАМАЗтел.0971354064 ОАР тел 0963333543 РОЗДРІБНА ТОРГІВЛЯ тел. 097 Ш 62 З*

КАМІНЬ. ЩЕБ. МУЧКА та ін.

6.00. 8 00 М/с -В дорогу з Нодді» 6.30 Класична анімація 7.00,1205 М/с. Олрфики-7.30,8.30,9.20,9.50/10.10,10.30 М/с 10.45, 13.40 М/с «Смішарики:

Пін-код.

11.15 Корисні підказки 11.25, 18.05 М/с -Свинка Пеппа* 12.30 М/с -Оліеія-13.00,18.30 М/с ■Дружба-цедиво» 13.25,17.45 М/с «Білка та Стрілка. 14.00,19.00 М/с «Маша та Ведмдь-14 30М/с«ТімокіПумба. 15.30Т/с«Джессі> 16.30, 21.50 М/с «Оггі та кукарачі-19.25, 20.30, 21.00, 21.40, 2Й0, 23.30, 0.00 М/ф

6.00 М/Ф

6.15 «Обережно, модерн!

7.00 «Маски-шоу*

9.00 «Нове Шалене відео по-

українські»

10.00 "Облом ЦА. Новий сезон 10.45 Жіночий американський

футбол

12.00 «Бушидо-15,ООХ/ф-Темний провулок-17.00 Х/ф «Аутсайдер* 19.00 Х/ф «Секретні матеріали.

Хочу вірити» 21 30 Піюфг"'^

Продам будинок в с.Миро-' ішялона 1-кімн. кварт. р місті.

ТтОб71665725, '0^7906 93 8

ПРОДАМ відремонтований будинок свиноферми або зміняю на жит-г~<ловийбудинок в Старокостянтинові. 067166 57 25

23.15-ЙЕАІ.БОДРИТ. О.ООХ/ф-Чотири кімнати*

5.45, 9.30 М/ф Ю.ЗОХ/ф-Людина-оркестр. 12.05Х ф«фантомас-

3 82_;

14.00Х,ф.фантомас

розбушувався-15.40 Х/ф -Фантомас проти

Скотлаид-Ярда* 17.30Т/сСБУГСпецоперація. 0 50 Бі.іп9.-ькиі, «луп 21?

ЦІОЛОШспНЯ

'- 2.0.1990 р. в., повна

;;- 250ку6..ухр регістр..

т.098 5751855

•■зРЬ,2012р.в.! ЬІ1

"-!;!!02' 2005с є..син. ;509392,093 2056272

'- "' Т.067Й64810 ііЗ-2'053... !93Сь.Е..гаочийстаи.

"""                  т.0988134311

=■^3-2105-. 19Б5Р б .добсийстан

ол.

Брезент зєтомоб., 5.5x4 (новий), з оАцями. 322.36 М7,930800

, І985р в гарнийсіа-і.

т.0961736267 *. 1.5,2005р є пасажир.

т.093 4740580

-М-412 двигун, коробку, місі, перед, балку, «ло.сшлмя, рульову колйнку.

да*арЬЗ*Т

т.097 7549884

т.0988195960

>}Свагенкадді..200< р в т.067 9264810

««№,20060 В оишисш»' га-

«.'.оиллекітуми

т.0966529961

т.0976605526

Т.0973803560

•ВАЗ-2108..і987|ів

т.096 7544358

1.0963604405

гуТазгі-

т.4-50-21,0970436305

Р т.0969575130 •Ауді 100- купе ---------------ТМ7750306;

І'4'                  т.067 5031493

Москвич на запчастини, рульову. зесорипрі*чепаР1"-------г_»«^„.„7

Карбюратор ДО-8АЗ-2 Т.0

Запчасткии6'вдо-8АЗ-210І-0!3-. ереди-частти

Багажийяо'Жигулі.. ^ 3.32.95 «фіатскудо-. 2,0, можливо по т.0963745521

Причіп до легков авто;

^^^'-^Швоим

1-кімн. кварт. 1-кімн.«

т.097 4655541

В°Т-ИШ "^80624384 ^-31-49,068 5898946

Нову2-кімн. кварт, в Хмельницькому, гараж під квартирою або обміняю на жйтлоаКиш

2-кїмн.кварт!.5пов„-П^

2-кімгі. кварт., 2 лов ,8 новобудові,

т.0673114061

2-ямн.кварт., 70кв.м, 1 пов^індопап.. утеплена підлога, реионУ, дизанн.

рОв(Т'                     т.067 ЗО 466 99

2-кїмн. кварт, вул Миру, 1/147,5пов. ^^"НЙЙ                           623

2-кїмн, кварт., вул, І. Франка, 25. не ^                      т.0989255231

2-і.імн ♦'Єчпі 2 пов , 39 8--Н и

ПЕРЕОБЛАДНАННЯ АВТО НА ГАЗ.

т.06726 880 35 093 29727 97

ПРОДАМ БЕНЗИН, ДИЗЕЛЬ

за зниженими цінами. т.066 99 88 739

ікімнііі V ь (уршжитку, ьуСі. Ф|ілікз.

7.Нзвигшаіу.            _ .._,,„

т.098 0771785

1-кімн. кварт., З лон., нр кутова, іврорпмонт^ мебльована, вул.

815,09357685в4

варі. і пов

1 -кімн. «свар.. або обміняю на білшіу. розгл«нУусСварВ»,ит()978666|85

ігожину.иуп. І Франк.

Кімнаіавгург

т097,328в17

1-кімн. кварт. р-в ЗНЗ №2.2 пов., не ^ш                      т.0970314204

1-«іми кварі..-Боліарський., 1іюв ремонт, не кутова Т]0в7,1)в830

1-кімн кцарі -Бошагк:ь*н»*і. 4пои . "Є Кїт?Й7 5751823,0631761298

1-,ім»«>ар..-2ж>.Жг%р3

1-шп.кварт.2пов.вул Софійська,

2-кімн.кварі ,2гюв,.СйРОрЄтІ опал., гар^НідБус ТОсолл

2-кімн. кцарт, 70-уі.м.. 1 пов інл

Терміново 2-кімн. кварт аул Ессенська

Т.09В0090049

2-ими, кварт, 3 пой . ».. кутоя.і

Продам терміново 2-кІмн. кварт., м.Хмельницький, вул.3.чрічанськ;і. 57/1 (нав-проіиТЦ-Оа:шс"), 86кв.м.. т.067 311 75 .5

2;ш

в»п

Т.0600702М8

Продам 3-кімн. кварт.,

"Індійське", (р-н "Троянди"), ремонт, броньовані двері, недорого т.0971571237

3-кімн. кварт., 1 пов., 43,1кв.м., інд. опал.,вода,Центр.

?

3-к.імн. кварт.,, -Дружба», 5 пов. або ооміняюка ^КІМН™9НЛ8НЯЙР

3-кІмн, квйрі,, 84,3кв.м, інд. опал , окремий в»^повтО67967895о

Т3-кімн. кварт., вул. Залізнична, 5. Терміново.                т.0982527107

3-кІмн, кварт., 84.3кв.м.. 2 лов,,

3-кімн. кварт,, р-н ^лікарні-, без

3-кімн. кварт., р-н -училища*, автономне опал.

3-кімн, кварт., не кутова, 5 пов., ЙКВт-І09І)#!В24, 3-кімн кварт.4,10В,

3-кімн. кварт,.1 пав , ііе)ітр. вуя Грушеосьлого, !3/оІ4/кн.м..інд онАі,

ЙІ96 4241863,097 0332900

3-кімн. кварт,, 62,6кв.м., А пов.. Жовтневий-            т.0984109232

3-кімн. кварт., 64,5кв.м.. не кутова. 4

евроремонг, 7 Г,2кв.м 3-шн. кварт.,

"Болгарський-, т.0975311502

3-кімн. кварт., 2пов.. вул. Попова, або обміняю їй житло м, Камяноць-Подільський.             і0679474в22

3-кімн. крарг.сарізрамонг, 70кв.м., або обміняю на 2-кшн. кварт з

Я0"Ла'ЙО                  т.0962736663

3-кімн кварт,, вул. Миох1'202пш.

3-кімн кварі,*Жоопіеві5- 1 пан льох

3-кімн. кварт,, 5 пов,, або обміняю на 1.™„.кварїз«оп„а,оЙ789)4оз1

3-кімн. квлрт ,70кв.м..(р-н лікарні),

4-кімн кварт., пул Сої

Т.і

4-кімн. кварі.,4пон , -&

-('.-я Пугачова, 19.

щинку, є газ. вода, телефон,

Будинок, вул. Ш. Алейхема, б сот.

землі, и8Щ[ийіа4ЯРа«лі»к--7й

15/0

т.067 4781146

ГгіОСГ ВуЛ. ТОЛСГОГО,

,0680247245

Будинок, вул Правн^

Будинок в с.Крас*юсшка. 105кв.м., 25 сш.Тіемлі. прибудови, газ, вода, баня

т.067 1696488

шочате

ПРОДАМ ТЕРМІНОВО

заміський будинок із

земельною ділянкою під с.Немирівка. Готові документи. т.068 11 28 186

в с Кузьмин, сад, 40 сот. т№[0972582682 Хаіу, пров.Оокрищюна. 1,112кв.м..€ араЬгараисй1Ос8т^^

Будинок ЗІ зручн., З кімн^верзьми. сарай, льох, сад, город, 16 сот., або

Хагувс Ланок.£сарай,льох літня ■сухий, криниця, з0сот^Зг?млГ_

ТОо/УОзЬ 1 То

Хату, 3-й Польовий.

т.068 7277148 [а, Газ. гарним

Пінміи.

т.0964176472

Продам будинок 74

кв.м, 6 сотих землі, є прибудови. т.067 90 683 24

Хату в с, Воронкшці, *■ і;і;< вод:.. -10 С°':к"11              т.0682082534

Будинок,

ПівбудиИ'.у. сучасниіі зручності, літня ^уxнн, !^Уй(ш

2-тцжбудічіок. І80квм.1зізручн.,або

оомінямЯа 1 ато2-кімкквім .

т.0о80о32В20

Хаіу. вул. Зарічна. Части

Будиноквценірі,вул І Федоровз ЗРУЧНОС,,.                 ,.098^,83,

Будинок з прибудовами с Стоцьки, 4№..нш.         г.0989177300

Будинок. СІршики. с

мансард., зручн , тарі*, ,.0963745620

Нсдейудбд ІОхП ІОан 'іриваї. *Д^Ь 0321938.097 7436218

т.0673145464

будинок в центрі. 58кв.м , часткові ІРУАН                                т.0679995527

будинок зі зручн., сзуна, гараж, сад, "° Т т.3-20-56,093 4660493

гараж. 27 сот.. вул.

аСЛ!т.093 1124883 Хатувс.СахнІЕці, 0.40га городу, літ.чя ^ іХЛ'Віт.4-01-83. 0680265419 Хатуас Берегелі

т.3-19-79

Хатуас.Немиріека.єг;

Будинок, сарай,_ фу> Будинок, 0,15 сот. земі

^                     т.0673592161

Будинок, 74кв.м., зручності, 6 сот. ттнякухн», гараж, те^

І, вул Коцюбинського сот землі, зручн

Т.0672717720

ий будинок біля стпву Га 'т.098 3823447

Півйудинііу, зул. І Травня. £ шв,

ЛггЧпліУ галлі1 ніс(ірпіптііПііЛіі(Л'

Незав поручлі

Будинок, вул. Єурлуць^дз^

Будинок, 110кв.м., зручн., с сарай. ™да6со'зе«лііЬІ^

чоаа, 36, іООнв.м

Ха^вцентрі.

Півбудижу.:

Хату,вулІуж6„.2.т067404)600

іа..гді. криниця, 55 '8Г,0673169иб

Недобуд. бVДI,но^ в р-н -Бойн^ т!І)976849298,0988856480

Будинсм і390р ' мле гараж, прноудови 2

Півбудику ЗІ зручн . З кімнати, икрем»; подайте, 13 Сот. ьоае оудівн • і

"^                      ,.0672421256

ом ло і.ііш.,. і09в23,500І Зом діл

т.087 7930701

Зем діл.. ІОсот.аул Щорса 32

-90,7 5 о; їм*, «*іи

'М ЛК1 ТЗіОТ ІнОвОМіСТО) ПО()>»-Зви ДІЛ 9 СОЇ, С П.іццщ.,

гтг\^тсвіті)о ■і°м

т.0974410488

-лчу в •Автомобілі:^ . иеаобуд .ді'нок, свердловина, гкхрю, садок.

ем.діл., ІОсот, підтабудову. вуг З

і№""34'          т.09602308,2

у в -Дгброзцс. с суд.'и :■ 5x8 5

Зем Діп (ЯлинкнІ

т.0976825301

Дібровці- є газ. сад '.>'ів

Зем. діл. під забудову, Юсог..біг1. Південна.                 ,.0967138509

Діл. 6 сот. 2-поверховий гирз» СВІ"аа°?!з.Гі(-56,0934660493

Зем.діл.. Івсот.врт Кобеев.і ?2 порубе, р,«, є гаЗ^

Дачу в-Соколи

ДачувчДіброви)-

""т-'ЙЙ

т.0673592161

Гара» н «Мвіали.!, иг.ипіві: і ™Йо..югД«і і097157,г37

Гаража'Авіатор"

т.096 7689573

Гараже-Моторі*

т.093 885 7960

т.4-13-31.097 4042733

Гараж.

Місце під горам а -Ч^кч1'* Ф>Ида**'              Т.ОЄ727118.7

е-Слу«'

т.068042в4в4

т.087 9064004

, 10.4 (,«. г.и. .-.і

т.О672вОЗМО т.0996І0в794

Іродам            гараж, а

кооперативі 'Металіст' Є яма, льоя, штукатурка.

ОСЙІТІНЧОїМ

Т.097 ) 57 12 37

Пропонує: ДИТЯ ЧИЙ

ОІТНЕС

[фофілакпка та корою поставі, шоскосгопосгі, клжшоногості

Будинок офіцерів, 2 пов., зала №26 т.096 742 24 ЗО, 063 38147 03

ВИРОБИ З ГРАНІТУ Пам'ятники

(заливки, установки).

Гранітна плитка

(облицювання плиткою).

Столешні, підвіконня і т.д.

т.096 217 58 94

ВСЕ ДЛЯ ДАХУ:

- продаж металочерепиці та металопрофілю;

- виготовлення комплектації для даху

та фасаду; - продаж водостічних систем:

пластмасова металева кольорова металева оцинкована (ринва 11 грн/м.п.)

- гідробар'єр, ущільнювач під коньок,

саморізи та ін. м.Старокостянтинів т.098 89 222 75

ВИГОТОВЛЕННЯ

нестандартних, корпусних

меблів КУХНІ, ЦІАФИ-КУПЕ,

ВІТАЛЬНІ враховуємо всі

побажання клієнта

т.096 7191532

і ПП ВіТАЛ продукція власного ви-

Іробницт^. кільця залізобетонні д.-1 м, 1,5 м;

(залізобетонні пнища та кришки перекриття

н#ццер|і^хколЬдязів 1 м, 1,5м.

^ ' ІІВИСОКАЯКІСТЬТА НИЗЬКІ ЦІНИ

І. \ ¥              МОЖЛИВА ДОСТАВКА

%.3-06-00, 3-30-59, 097 076 26 64

граніт, габро,

якісна художня робота,

встановлення, доставка

помірні ціни (кредит)

тел.: 096 737 05 38

Шафи-купе

за Райффайзсн БАНК АВАЛЬ

ХІМЧИСТКА

• м'яких меблів                        звиїздомнадім

• килимів та килимового покриття

• м'яких іграшок

•свлонів автомобілів              неділя * вихідний

м. Старокостянтииів, аул. Орджонікідзе, 22 т.3-23-39. 097 226 97 73

ару стелю ну за 1 день

іарантія якості 100% 096 453 72 13 099 705 87 18 063 279 34 09 ргіогі-ец.сот_____

МЕБЛІ НА ЗАМОВЛЕННЯ:

ШАФИ-КУПЕ КУХНІ ПРИХОЖІ

Твій 3-О40, ОМ ІМ N 2»

Зем діл підгородна

Т

Будинок ріля 'явірау^за/іу йез зручностей (є вода, ооилер) на 2-і-

Буди зручно

т.0680315231

2-кїмн кварт.. інгг опал , 60кв.м.. 1 пое.. та 3-шн. кварт. Зпов., оокв.іл, на великий будинок з! зручн.. доории

СТаНі                          т.0680315231

Дві кварт, н

4-кімн.кварт в' „ нажитловийбудинбі

4-кІмн- кварт., «Ворошиловський» на 2«іми.и»р*            Т.09790МОО,

„4-юмн,кварт..«Індійський-, І пов .на 2-1 і-кімн. кварт., або хату з двома

'17,09805530131

ОБМІНЯЮ заміський приватизований будинок в садовому кооперативі "Черешенька" на 1-кімн. кварт., крім 1 та 5 пов.

т.068 11 28 186

^в с^зпустиц на ] -шмн. кварт, в 3,0988667479

К8арІИрУД"ЯХ0ЛОСІЖ86031376

2-кімн. кварт., центр, частково з Мейяиі<                   т.0962017886

1-кімн. кварт РЄМ0КТ°"

я 19.00

, вул І. Франка, з т.098 9453392

Гаражвр-н.Дружби..^^^ 1-юмн. кварт.,[ 1-шн:Квзрт,ремонт,оез937бО28

?мийахід.зр>-чнссті у

■зі всімз зручн.,вуп. '«73776715

і-кімн. кварт., без меблів, на триваллерм,». т0988195960

2-кімн. кварт, в ■> Болгарському- на тривалими. т0679370вм

Сім'я зніме 2-3-кімн. кварт., бажано в •Болгарському. -Жовтневе-, «ПяіачОїе.                 т.0686256991

Молода сім'я зніме кварт, на трив. 'ЄрМІН                        т.0в87093710

1"МН<ЮРІ            т.0677128580

?

Двчиназніме І-кімн. кварт., поблизу 7ра                       т.0673838469

т.або

1-ш„ кварт, •

116498

Здам в оренду кіоск, риної "Анастаря-

Газоблоки. піноблоки, рагушняк. цемент, глей, металочерепицю. профнастип, мінвату, гщрооарер, пй0ї„ас,^Ш

! ПРОДАМ металочере-1

;пицю, профнастил, гідро ^та паробар'єр, міне-. Гральну вату, все для да -|хівтаогорож, пінопласт, ■сітку, клея, зонти, корої-*ди, мозаїку, фарби. До-ставка по місту та району ■безкоштовна. т.067 383 26 17

Блоки ракушняк (кримські) від виробника. Високоїякості: міцні, рівні, відбірні. Безкоштовна доставка.

т.068 165 91 17,

063 310 21 70

Нові шлакоблоки, б/в цеглу, білий камінь, б/в,^ шифер новий, пісок,! дошку, крокви, балки. І '. т.068 68 211 87 ___]

;;з.19.79(553)

т.0977549884

іі нові дубові, вікна б/а. мет. т.3-31-49,0685898946

Мийкуз нержав. сталі, вхідні та м/і »ВЄ(>1                          т.0961356204

Вогнетривку це

Метал, мийіада кухню, рукомийн ванну,унттаз,№.

БалкИза.ишки). Рукомийник, РЗЧЖ«

т09777иово т06790693в2

нуіна кухню,

Плоский

Сітку (рабица) 50м. чавунну ванну б. в,др<І8Г                 Т.О93 7460495

Шифер, б/в, коньки

їм безкоштовно стовпи від М™            Т.0969433113

іко

т.098 7233804

Труби азбестові, 'О0'ІЙ;ЇІЩК

К0ЛЯР"                 Т' т.З-32-95

Двері новіяубові, двері Ь''а^вікна б/ і. Са/іки нові, бруски, труои о/в, мет.

в. Салки н загорожу

т3.31.49,0685898946

ЗДАМ В ОРЕНДУ

ПРИМІЩЕННЯ 120 КВ.М (ЗАГ. ПЛОЩА) АБО ЧАСТИНАМИ (ВУЛ.МИРУ, 1/209).

_____т.097 483 25 45______

ПРОДАМ САУНУ

(ПОВНИЙ ПАКЕТ

ДОКУМЕНТІВ).

т.097 80 80 364

ЗДАМ В ОРЕНДУ ТОРГОВУ ПЛОЩУ: 155 кв.м - ТЦ "Болгарський"

(2входа, + рампа);

115кв.м -ТЦ"Княжийскарб (2входа);

31 кв.м - кінотеатр "Мир"

вхід з центральних вулиць, під комерційну діяльність, офіси, банки, тощо.

287 кв.м. - м.Красилів, ТЦ "Колібріс", центр.

т.067 380 70 07

Продам або здам в оренду СВИНОКОМПЛЕКС.

Можливо під склади. т.097 80 80 364

Холодипьник, телевізор, газов (Шпонк пральну машинку утоопк

Телевізор Посудомийну маші

ЬзовуппитуД-камфорну, телевізор ■Панасонік* ЗпультоМ.___^_______

Телевізор-ЬБ'.

.0961356204 .0686832832

Продам пилораму. т.1О67271775о

' Продам електричний бойлер, 80 л, практично

новий.

т.096 141 00 69

Продам 2 котли, нові. | т.098 723 37 49

вхідні та міжкімнатні

3-40-04 МО&097-6Ш5-90

Холодильник,             телевізор.

мвдАльову*. т-0в6

Холодильчик ^Днепр-, робочий, 300 грн.дЖриистаІГ т

2 холодильники, «Дон Пральну машину аато

Пральну машин Холодало.

їч -Аврора» (нова), тюнерТ2 с,о^. і0983141479

^|8з

Швейну машинку -Зінгер- (ручна). *ШЄЮ                    т.0979790247

Холодильник, мор. камера,пральну КіаШИтЛб71003416,097 9483766

Телефон -Нокіа - 520 люмів» (чохол, 3арЯ*>                  т.0988125795

Швейну ™ш

Колпринтер. т0937460495

Магнгтофон -Маяк- - 350 гри., гарний С7аН                           т.0974787851

Пилосос бУв 'Циклон», швейну макуЧайіа(нова!ножна газов>

Пральні машинки (ааг Газову плиту, б/в Нетбук'етасгііпе5-

газову т.3-32-95 І1

т.097 5257573 1182

Холодильник 'Лібнер", б/в на ^ п- -пресор на морозилку

т.067 7083574

т.063 7005114

Ливан, тахту, ліжко 1 -спальне. шаАу

Вітальню, вщм. стан, Кухшнийкуго.. т0686832832 Прихожу, дп дими Шафу Здверну, недорого^ Трюмо.

в необмеженій кількості за високими цінами

на території колишнього АВТОПАРКУ (вул. Попова, 97)

т.0977549884

Прихожу з антр кутова шафа дл«Ро

Стіп кутовий з приставною полицею, ар»*™.         т09745„129

ліжко* номодв приходу,

1 -спальне ліжко - 950 грн , гарни.> СТШ4'                           т.0974787851

Журн. спл.лумбу під ТВ. полички, треИьяж, трюмгі ()вз ідв5944(594)

ло-ііі*ко (рад.). о■ в - 400 і |)н ,

ЩафуЗ-двериугУа, гепш«'. крісло УР "                   г.0962410193

Весільну сукню, р.4в-т.067 384 28 41

ПІСОК (Славута) ШІНЬ щЕБть МУЧКА

їшиивиггауКАМАЗок ЦЕМЕНТ М-50С .096 25 20 111 сПашпіці, за сільською радою

ПРОПОНУЮ ТРАНСПОРТНІ ПОСЛУГИ ПО УКРАЇНІ АВТОБУСАМИ ТА МІКРОАВТОБУСАМИ (кількість місць 19, 36, 58)

Поїздки в С. КАТЮЖАН КА (Київська обл )

до отця Олександра Замовлення автобуса

ДЛЯ ВЕСІЛЛЯ ТА РИТУАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Поїздки ДО ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РЕЧОВОГО РИНКУ:

"Анастасія" - 5.50 7.15

Автовокзал -'. 6.00 7.35

тел.3-05-09, 067 81 23 445

ліцензія серії Ав №508743 ви 12.02 2010

Сучасні Віконні Системи

_____________ІТКАНЕВІ

можливе придбання в кредит

м.Старокостянтинів, вул.Грушевського, 39 (ТЦ "Ясен", навпроти Набережної) тел, 3-07-71. 068 172 21 20

КОПАННЯ КРИНИЦЬ

ДОСТАВКА КІЛЕЦЬ Буріння свердловин

Помірні ціни. Пошук во, т.067 39 57 441.063 29 31

- Французькі натяжні стелі

А також,Фвт'оДРУК

Висока якість. Доступні ціни

вйаш ш ш ш®ж т ш тім

Туристична агенція

"СЕЙ ' ' ■ -: •■ '.,* .

Закарпаття, Вінниця (фонтани

ТІОЧАЇВ - 21 вересня *-~ тел.: 067 422 61 82

ВУГІЛЛЯ. ДРОВА. ПІСОК-

ЩЕБІНЬ. ЦЕГЛА.

ЖЕРСТВА. КАМІНЬ.

МУЧКА. ЦЕМЕНТ М-500

+ Доставка по місту, району, області.

____т.097 350 20 55

ПАМ'ЯТНИКИ

(габро, букінський)

Якісні художні роботи

нз виробах з граніту,

ручна обробка зображень.

Встановлення пам'ятників

ПОМІРНІ ЦІНИ можлию я кредит

тел.: 097 388 26 60 __ Сторий Портал /біли Української кухні)

^РЕСТАВРА          ~

акрилом БЕЗ ДЕМОНІ Клієнти задов т.0970774757,

239867\

'ЄМОЯБЛУЮГ

НЕОБМЕЖЕНІЙ КІЛЬКОСТІ ЗА ВИСОКИМИ ЦІНАМИ

'1353056,0962520111

с.Пашківці (за сільською радою)

магазин "ДИТЯЧИЙ ОДЯГ

Фірмовий, Італійський одяг для дітей від народження і до 8 років.

< Адреса вул. Чапаєва,8

.(біля базару, одразу

кою автобуса N4) їел.: 097 ЗО 39 025

потрібен підсобний

ПРАЦІВНИК. т.098 322 62 72

Потрібен продавець. Т.067 271 7720

Потрібен продавець, т.098 241 75 98

КАФЕ "ЄГЕР"

ЗАПРОШУЄ НА ПОСТІЙНУ РОБОТУ

ОФІЦІАНТА, ПОМІЧНИКА

КУХАРЯ, БАРМЕНА.

тел. 097 065 85 02

У зв'язку з розширенням штату НАЦІОНАЛЬНА КОМПАНІЯ-

ВИРОБНИК проводить набір на заміщення посади

- представника торгівельного по и. Старокостянтинів та Старокос-тянтинівському району.

Вимоги:

-досвід не менше 1р.

- наявність власного авто. ОФІЦІЙНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ. тел. 067 6210800 Ліля Михайлівна тел. 098 2528269 Валерій

В кАФЕ "ГУРМАН"

ПОТРІБНІ НА ПОСТІЙНУ РОБОТУ: КУХАР ТА

КОНДИТЕР. ____т. 0965996085

На сезонну та постійну роботу потрібні охоронці -з/п 2500-3500 грн./місяць.

ВАХТА.ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ. т.097 594 94 20,096 736 18 29

™;- №034225. ліцензія №505319 ВІД ІООЩ

КУПЛЮ холодильники, пральні машини, телевізори,

газові колонки, > електродвигуни, і пускателі, автомати, : реллє, радіозап-частини (робочі, неробочі), ніхром, побідіт, техсрібло, посріблений дріт, ! мідний дріт, акуму-: лятори (свинцеві, і лугові, срібно-цинкові), старі комп'ютери та ін. т.067 503 14 93

ТзОВ "Корвет" та

ТзОВ"Мегамет» ПРИЙМАЄ БРУХТ

КОЛЬОРОВИХТА І ЧОРНИХ МЕТАЛІВ.

(алюміній, мідь, ! лцатунь, свинець,

"єрооочі акуму- ! лятори та ін.) ■

■Ул.Привокзаль-і "а. 11 (вр-ні !

з

> мппЦ

. зим. ті , бордово -

т. 098 8487574

Візок, пно-осімь,

Диі велосипед{2+2 і

< -Кенгуру., блакит. кол, дит.

ЮВІ.ОИГЙ

Вшк-Тако. (Польща), 2в1, зел. кол.

иедорОгО.

т.0677028575

Дит. ліжко, стільчиклля годуванн

т!0в38240435

Зим. літ. візок - Тамадо марзнчево-чорна, укомплеет, -ТСЮбгші

Т.0Я5 5792129 Стільчики, учнівський сил, столик

і*ЩЇХГй взуіТЙ

т.ШбТ)/6762,^951145183

Дошку шкільну диг, більярд одяг іграшки взутті!. Дит ковдріП пост! На&ШШ№деК

Зим. ліг. візок, укомпл. - 800 гри

т.09в 5901734 Зим. літ. візок, блакитио-сірий,

0/1                      т.0974199019

Шкільний костюмш хлоп. (8-9 класі р42; 170, темно арни, вілм. стан - 300

т.0680139122

Зим. літ. візок ■Джобі\ук(імпл.,вівм.

т.0979539913

Зим. літ.візок «Адамексіндиго-,2в1, синьо-білого кол

т.0680220585

т.067 9370604

Хвилясті

Перепелині яйця

^ т.097 80 40 350

Терміново, недорого (

Корову, 2р.

Тільну телицю, 3 міс

Корову, 2,5р..2міс.тії

Тїльнутелицю. 8 міс. Корову,

т.097 8999331 '1343

т.0974541686 т.096 4884259

Продам бджоло матки плідні (карпатської породи), пакети, маточне молоко та інші продукти бджільництва. , т.097 24 60 537

З кізочки по 4 міс. Вівці (молодняк),

Корову в с.В.Мацеви1

т.093 8063578

т.097 4049413

Корову, тії Тїльнутелицю. Мо]

Телицю. 7 міс. (тільна' Короау(огел - січень), телицю (отел -лйтииі.                     т.0982527951

Велиі т Молоду дійну козу.

Продам мед.              І

т/096 730 90 09         |

Продам        ячмінь,

Жв 660 82

1.087 4249805 1.0687230172

т.3-0558

Сіно, люцерну, сР<>7І$675958239 Ягмишлини. т0679069382

Яйця індика              т.о97 2485363

Ячм'н1>                      Т.0674041600

Дортьдл«тюі»н,зв|=ійв7233804

Зимовий часник т ом 8460950

0675031493

Сййф

т.098 194 7980

"їїіл

" т.и9іи^«о-о.«».р»07ІІ>02

Гахжжосіпку.

т.067 4243941 т.006 6311456

ГАРАНТІЙНЕ ТА ПІСЛЯ-

ГАРАНТІЙНЕ

ОБСЛУГОВУВАННЯ

ПОБУТОВОЇ ТЕХНІКИ:

- холодильники, пральні

машини, мікрохвильові печі;

- хімічна чистка пральних

машин.

БЕЗОПЛАТНИЙ ВИЇЗЛ

МАЙСТРА ПОЛОМУ.

т.067 360 16 32

І | Кран-маніпулнтор.; Ремонтта обслуговування авто, чистка форсунок, комп'ютерна діагонос-.тика, ремонт ходової, пасла, т.067 999 31 60;

(масла.

! Виконую будівельно-ремонтні роботи: утеплення, пінопласт, короїд, фарба. Безкоштовнадо-

' ставка матеріалів.

І            т.0€>7 317 2930

СК- КАБЕЛЬ            І

- УСТАНОВКА ВІДЕОДОМОФОНІВ т.097 157 12 37 і

І Оренда промислової: холодильної камери для різних урочистостей, об'єм 4 куб.м.

т.067 382 43 70

Зварювальні роботи, сантехніка, опалення. Повний та дрібний ремонт оселі. ТЛЇ98 377 13 18

Фотограф на весілля.! ювілеї та інші урочистії події, т.068 035 53 61 |

■ Покрівля будинків.

^Будівельні роботи. Ціни помірні. Якість гарантована. т.068 020 26 85

, Музика на весілля, * ювілеї та інші урочистості. Власний транспорт. т.096 70 55 960 (Віктор, Альона)

Пасажирські перевезення до /чоловік.

т.098 067 08 77

. Здам в оренду буді™

ІвельнІ ліса.

І___ т.067 317 29 ЗО

Репетиторство з англійської та німецької мов. т.097 80 40 350 т.093 33 58 780

Перетяжка та ремонт |

меблів. Перешив салонів автомобілів. 0966801353

Виконуємо: штукатурка, стяжка, шпаклівка, гіпсокартон, малярка, шпалери, утеплення,, короїд та ін.                     І

т.067 85 75399_|

Вантажні перевезен-т.068 68 211 87

Виконую ремонт квартир. Всі види внутрішніх обіт. Якість гарантую. і          овірна.

т.097 825 94 16 т.097 825 71 81

роб Цін

а договірна. 097 8

НАТЯЖНІ СТЕЛІ ВІД 120ГРН./КВ.М.

ТЕЛ. 096 02786 19 ТЕЛ. 097 0714076

йрпусадоплуга. Килимоковальний.

Млинок - 800 грн., заготовки до фрезерногосш^ т310_36

.Подушки, пасіку, медоіоінку. цукор, балони з газом, бочки 2Ц0л , кожуї, заготоаки на мет. паркан, банки, пилу, косу,пуховіковдри.            т 3-19-79

т.093 Н24883

Р°ГЙЛОСЯ-                 т.0983823447

Підручники шкільні, дл^^ 19д7

.Столярний                         стант,

■* іапьний. заводський, б/

т.098 8387245

, газову колонку т.0937460495 Контейнери, мішки, книги, дзеркало ПадгаР*                т.0631985944

Бідони.

Залізн' Т

т.3-32-95

Електролебшісу. сейф, набір для гмупч металу, сіапьоу оочі.у, іазозаа-рювальнии набір, сізпь^у плигу

т.097 7714080

Націю на таксі Болгарку, над

'яг\сячетакачинє.старїпод\ ■ т.0985954153

Виконуємо будівельні роботи: плитка, сантехніка, гіпсокартон, шпак-лівк, шпалери, ламінат, фасади, т.097 377 68 2І

Бригада виконує будівельні роботи: штукатурка, стяжка, плитка, Ігіпсокартон, ламінат, ішпаклівка, встановлення [дверей, т. 068 639 24 91

; Бригада виконує буді-1 |роб!та.Нт!о97% вельні роботи: плит-ка,? г гіпсокартон, утеплення' та інші внутрішні роботи. т. 068 32 00 106

Виконую ремонтно-будівельні роботи: штукатурка, стяжка, плитка, гіпсокартон, шпаклівка, -шпалери.

т.098 377 14 99

! Водій з власним авто] на 8 пасажирів чекає пропозиції.

т.097 585 20 38

Монтаж- зварювання. Опалення та водопо* стачання. Встановлювання електроопалення

т.067 47 98 513

Виконуємо всі види покрівельних робіт будь-якої складності та інші види ремонтних робіт, т.09790760 11

Бригада виконує монтаж І демонтаж покрівель під ключ. Якісь та помірніціни.

т. 098 3141479

Сантехніка, електрика. 17 745 90 32

Куплю мед гречаний, прополіс.

т.099 025 03 90

Виконуєм штукатурка, шпаклівка, аери фарбування

27ЛИПНЯЛОВ1,'

велосипед: т-;^ пповернути за :.

Т.6Й83899776 і

3дам5єТ0Н0МІШаЛСт.0963745521

ОП                їй і уксі іуркії, шіісііиііака,

.-^^^.___; ! .шпалери, фарбування,^

1 "            Іплитка, утеплення, гіпсо-ї

ікартон, короїд, шуба. і 5              т.096 211 87 60?

Виконую ремонтно-будівельні роботи, частково та під ключ.

т. 098 290 62 94

Виконуємо укладання.

;плитки. Якісно.                 і

т.093 5425'""

т.098 8070998

іьна. серйозна жінка шукає т.097 5622810

Жінка щукае роботу, розгляну усі т.097 4787851

роботу няні.

Жінка туї пропозиції.

Жінка шукає роботу домогсаюдаои і, доглядальниці.

н у няні, догл

т.068 2210300

Потрібна

Потрібен фахівець для ремонту квартири

Поріб квартири Ті3.1в.29,0676997598

ПОТрІбен ЧОЛОВІК Д"й Л'іпіЧі: .П' -.:

т.097

Виконуємо будівельні роботи: фасади, дахи, паркани. !             т. 096 285 97 24

І Виконуємо будь-які види ремонтно-будівельних робіт.

т. 097 82 92 859

46__1

Послуги трала (до Збт) т.098 290 62 9-і

Ворота, хвіртки, паркани, оп-волошино.г." Двериіоскмаражі,

КОЗИРКИ, ОГОРОЖІ, СХОДИ,,

перила, балкони та

нд Залізнична 4/1 цннмитпяи

ПРОДАМ

млин ДКУ

на 3 фази.

т.067 90 693 82,

067 166 57 25

^ ,09684,920, Г™КУПЛЮ СРІБЛО В , БУДЬ-ЯКОМУ ВИГЛЯДІ,

,!4,30п>н/г.

т.067 453 10 51 __,

КУПЛЮ ПИВНІ БОЧКИ, ПИВНІ ЯЩИКИ, ПИВНІ

пляшки,

МАКУЛАТУРУ, КИСНЕВІ БАЛОНИ, ПИВНІ КЛІЩІ ДО БОЧОК, БАЛОНИ З-ПІД МЕТАНУ ЛЕГКІ.

т.067 381 74 94, 067 37 21 722

Антикварна

лавка

купує монети, нагороди, предмети старовини. т.067 453

1051

РЕМОНТ

та обслуговування

пральних машин.

Виїзд до Вас у зручний час. т.067 893 01 36

ЗВАРЮВАЛЬНІ роботи. Опалення. Паркани. Ворота. Ремонтно-будівельні роботи. т.098 20 50 292

МЕТАЛОВИРОБИ

ковані ворота, огорожі, решітки,

лавки^козирки, арки,

зварні контейнери, гаражні ворота,

нестандартні вироби з металу.

Г.0673 985ШІВІЖТОО)

АВТОМАТИЧНИХ ПРАЛЬНИХ МАШИН

іншої побутової техніки і крім холодильників)

ВІ(ЇЗД ДОДОМУ]

т.097 95131 42, 093 358 48 74_________

ФЕЄРІЯ, ЖАРТИ, ІГРИ, ЗАБАВИ,

Нехай святкування стане яор.іним' Не зволікайте, час мчиїь меимимно1 Сучасно, культурно і кроапнімо Будь-яке свято для вас проіп'лу '• Дзвоніть и запросіть мене ■ ТАМАДУ!

т.096 978 10 07

ТШУША

іустрічі однокласників, —.'■> випускні вєчори.^^- Л лустрічі з пологового будинку - та інші хвилюючі митті. ЬЙВІ(,Г„.„„„,

т.098 78 513 21,097 77 28017

ЯАЯТАЖИТ ПЕРЕВЕЗЕННЯ

Ііп

рпсгь іщ

ВІДПОЧИНОК

, в НАРПАШ щотижня

\вул. К. Острозького, 6/2, тел./факс: (03854) 3-40-29, 068 320 01 05

грн,

ЙОД КОЖНИХ З ДНІ

НЕЗАБАРОМ ВІДКРИТТЯ

ноаийодяг тамуття

«СШГОМД0С1НДУ

ВУЛ.К.ОСТРОЗЬКОГО, 33 (ПІДВАЛЬНЕ ПРИМІЩЕННЯ БАРУ ТЕРМЕС)

— О

гСвітлоцар §

ФАБРИКА ІКОН                           5р

ВІКНА ДВЕРІ

о

«і*Н: р<р.окгивмпІІ.и>

тел.: (067) 870-92-68, (097) 632-58-98

оможемо перевезти лі та все інше

Надаємо послуги вантажників

т. 007 347 07 80 ОПЕРАТИВНО ТА ШВИДКОЇ II

ТЕПЕР ЧИТАЙТЕ

новини міста,

області, України на

ОФІЦІЙНОМУ

САЙТІ ГАЗЕТИ:

\ЛЛЛЛЛ/.5КМІ5ТО.С0М

ті «9/аше ліісто».

т.4-34-18

ІНТЕРТЕЛЕКОМ

ТЦ„ПЛАНЕТА"

вул.Острозького, 2/1                    ПЛІ

(03854) 3-90-06, (096) 848-10-38 ДИЛЕР

МЕРЕЖА ОФТАЛЬМОЛОГІЧНИХ ЦЕНТРІВ АНАТОЛІЯ СОВВИ

Безлімітний Інтернет! 36 та

\уіРі Домашній Інтернет. АКЦІЯ!!!

ЛТІІе?} Підключення+напаштування+обладнання+ *™—' абонплата+аванс на рахунок=1000 грн!!!

Повний безліміт!!! Стабільна швидкість!!! Працює в місті та районі!!!

а також:

Мобільний 36 Інтернет. Працює по всій Україні !!!

Найнижчі ціни на обладнання!"             '~~

Підключення від 1 грн. (096) 848-10-38, (098) 735-65-88, (03854) 3-90-06

ЯКІСНЕ ЛІКУВАННЯ ЗОРУ

ЗА ДОСТУПНИМИ ЦІНАМИ ВИДАЛЕННЯ КАТАРАКТИ

від 900 грн.

*У вартість лікування входить:

О ультразвукова методика;

О кришталик 1*5 Оріїс* ;

О медикаментозне забезпечення; Керівник центру"А5'

0 а* пКо°.1ІІо"Над^аннІ'НИ"                     Заслужений лікар Умрап

-їй

нраіни щ я^^Ш

ШАНОВНІ

СТАРОКОСТЯ НТИ НІВ ЦІ!

Долучайтеся до благодійної акції

по збору речей "ДОПОМОГТИ ТАК

ПРОСТО". Збір речей проходить

за адресою: вул.Ессенська, 1/1,

ЦСССДМ, тел.4-59-57

До уваги клієнтів газети "НАШЕ МІСТО"! Безкоштовні оголошення

приймаються на купонах для безкоштовних

оголошень, які

друкуються у кожному

номері газети.

25 серпня - Старокостянтинів

ПРИЙОМ ПО ЗАПИСУ ЗА ТЕЛЕФОНАМИ

3-90-93,4-57-66, (097)740-71-74, (063)223-87-36

прийом в приміщенні Будинку офіцерів.

Ми не вгт Ваг.

в Зли тим,

хто буй

Ритуальні послуги

"* Пропонує помилене послуг при похованні:

Т 4-36*65 *'І*'П*Ф*Л"- мтобус, мінроаатобус - для лер«егі*нь '_ .. _„' •Труни, хрести, тінни то ін з достоамою

~/О, «Пам'ятники (батон, мрдморн* ирижта. «р«н«т. базальт 067 748 33 25 „« „ •отлможння МОЖЛИВИЙ КРЕДИТ

АДРЕСА: вул. Орщмонікідза, в

(аа рником

■а шепатівськін трасі)

Працюємо баа вихідних

а 8.ОО до 19.ОО

ДОСТАВКА ПО МІСТУ- БЕЗКОШТОВНА

• КАТАФАЛК. АВТОБУС;

- ТРУНИ

(доставка по місту БІЗКОШТОВНАІ)

- ВІНКИ. ХРІСТИ;

• ТАБЛИЧКИ. ФОТОКІРАМІКАї

ПАМ'ЯТНИКИ: граніт

Мбаммкі, ^^                    «рано

Ж "Ш                     о»тои

К % ТА ЇХ ВСТАНОВЛЕННЯ ІВШ- КОЛЬОРОВІ ФОТО НА ПАМ'ЯТНИКАХ.

«ці (їй.....(Ми).